YOLO nu-i mereu o glumă

Umblă pe net vorba asta cu ”you only live once” care justifică toate nebuniile adolescenților și greșelile pe care le facem dintr-o lipsă minimă de precauție. Trăiești numai o dată, așa că du-te și fă niște bungee, ia un rucsac și tai-o în Vamă la 3 dimineața, sărută-l pe tipul drăguț înainte să plece din club și multe altele pe care le facem ”ca să simțim că trăim.”

De ce simțim nevoia asta de a face lucruri nebunești și confundăm viața cu adrenalina de moment care ne trateaza durerile, nu simptomele? Poate pentru că viața nu e ce credem noi, nu ce suntem învățați că ar trebui să fie. Din când în când, reapare acest articol, despre cele 5 regrete ale celor aflați pe patul de moarte și niciunul nu este despre bani, despre muncă, despre lucruri complicate, adică celor carora le acordăm cea mai mare importanță cât suntem în putere. Când tragem linie, sunt cu adevărat importante lucrurile simple: familia, prietenii, bucuria de a face ce-ți place, libertatea, iubirea…

Acum câteva zile, vă scriam despre Evelin și despre gestul minunat pe care îl face pentru prietena ei. Din pacate, pentru Cami, linia s-a arătat mult prea devreme. Dar e una pe care o putem îndepărta ajutând-o să strângă bani pentru transplant.

Ea e Cami. Are 23 de ani. Și trăiește o singură dată, ca noi toți.


  2 Comentarii

  1. Uries   •  

    Unii oameni aleg sa isi distruga sanatatea alergand toata viata dupa bani. La un moment dat sunt loviti nemilos de o boala si isi cheltuie toti banii incercand sa repare ce au stricat cu buna stiinta. Eu nu ii condamn pe acesti oameni insa ii conjur pe cei care au deja bani de prisos sa mai dea si la altii. Acelasi filmulet si nu chiar aceleasi vorbe ca ale tale, Claudia, se vor putea citi si la mine pe blog. Fata aceasta, dar alti oameni, trebuie ajutata. Banii au valoare, insa viata este mai presus de toate. Felcitari Claudia pentru faptul ca stii si vrei sa imparti bunatate in jururl tau. Ne mai citim. Succes, bafta si miracole.

  2. Cris   •  

    Indiferent de durere, ea e e un simptom, nu un diagostic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *