Lights

500.000 de beculețe

Mie nu-mi prea plac sărbătorile. Mi se pare o perioadă aglomerată, în care totul e forțat – să fii bogat, să fii fericit, să fii alături de anumiți oameni, să petreci *doar* timp de calitate, să cheltuiești bani mulți sau puțini pe cadouri perfecte, să te prindă într-un loc frumos, să mănânci fără să te îngrași… Ori asta e exact ce *nu* se întâmplă mereu, poți să bifezi doar câteva dintre ele, dacă ești norocos.

Dar există câteva momente care îmi dau un vibe bun și mă fac să intru în ceea ce toată lumea numește spiritul săbătorilor: luminițele de Crăciun, lista de cadouri pe care o fac pentru cei de acasă, împachetatul cadourilor cu hârtie, alta în fiecare an.

Luminițele sunt totuși preferatele mele dintre toate pregătirile de sărbători.

Știai că cea mai mare instalație de Crăciun indoor (de interior) din Europa se află în București? Are peste 500.000 de beculețe, se află în Sun Plaza și va fi aprinsă pe 16 noiembrie!

Pentru marcarea acestui moment și aprinderea unui jumătate de milion de luminițe, dacă o să mergeți joi, 16 noiembrie pe Esplanada Sud, veți avea parte de un eveniment pe toate gusturile.

Globe of Death – Trei acrobați motocicliști vor intra într-un glob de oțel pentru a sfida legile fizicii, dând ture în viteză. Infernal Varanne este una din trupele care se încumetă să facă așa ceva. Pare ceva spectaculos și e păcat să ratați momentul, fiind prima oară când vin în București. Evenimentul va avea și două concerte – CTC și VUNK de la apariția lui ”Lângă inima mea vine inima ta” până la hitul recent ”Îmbrăcați sau goi”.

Progamul este simplu:

19:00 – 19:05 – Welcoming/intro speech MC Shurubel
19:05 – 19:15 – Globe of Steel
19:15 – 19:20 – MC
19:20 – 19:40 – CTC
19:40 – 19:50 – Globe of Steel moment
19:50 – 19:55 – Aprinderea luminilor (interventie MC)
19:55 – 20:30 – VUNK

Și tot pe subiectul sărbătorilor care vin, pe 27 noiembrie se inaugurează și Târgul de Crăciun care pe mine m-a scos din 3 mari încurcături anul trecut cu idei de cadouri, de la articole de piele (mănuși, curele, portofele etc), ceramică, jucării, fulare etc.

Mai multe detalii despre eveniment: www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe http://www.sun-plaza.ro/event.

vizual_aprinderea_luminitelor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *