wlEmoticon-smile.png

Tu la ce te gândești când…?

Dimineața când sună ceasul prima oară. Te lovește în moalele capului, îți trezește urechile într-un mic șoc dureros. Aproape că te doare trezirea. Și ochii nu vor să se deschidă! Bâjbâi după butoane și nimerești din a cincea butonul de Snooze.

Ah, încă 5 minute de dulce leneveală! Uneori timpul stă în loc și când reușești să îți deschizi pleoapele grele de somn, constați că mai ai trei minute. Ptii! Păi am zis că au trecut cel puțin 15! Îi închizi la loc și te pierzi între perne.

După alte trei snoozuri îți faci între pături aceeași promisiune: diseară ajung acasă și mă bag direct în pat. Azi adorm devreme! Și deschizi ochii hotărât. Caști cât poți de tare și de zgomotos, ca și cum vrei să pecetluiești promisiunea și de parcă ți-ai alunga somnul cu decibeli. Sau cu fața schimonosită. Sau cu părul vâlvoi. Sau cu buzele pline de somn.

Și primul meu gând în afară de promisiunea asta e mereu: ”Ce bine că m-am trezit și azi! Ce bine că nu mă doare nimic, că sunt sănătoasă ori că pot să mă vindec și că azi pot să mă bucur de tot ce urmează! Oare ce se întâmplă azi? Sper să fie interesantă, sper să mă provoace!”

Și dacă mă doare ceva, ori dacă e urât afară, ori dacă nu s-a dus încă ziua de ieri, ori dacă iar m-au bântuit insomniile, mai pun un snooze. Poate trece în 5 minute.

Tu la ce te gândești când sună ceasul în fiecare zi? Ce-ți promiți? Cum te motivezi? GrapeFruits, Laura? Leapșa poate pleca de la voi și cu altă întrebare. Sunt curioasă Smile

PS. Studiile arată că numai privind această poză cu Piticul Sleepy din Albă-ca-Zăpada, o să vă lovească un căscat. Confirmă cineva? Open-mouthed smile

sleepy-799997


  7 Comentarii

 1. Laura   •  

  Mmmm… o leapsa de rezolvat! Maine dimineata, la prima ora, la cafea. Promit! 😉

 2. violeta   •  

  hmmm primele ganduri depinde cum a fost seara/noaptea trecuta, dar in orice situatie ma gandesc cum o sa savurez eu cea mai minunata cafea cu lapte; si ai dreptate printre un cascat si frecat la ochii avampremiera zilei, ce o sa fac cum o sa fiu si acea mica scanteie care sa imi aduca ceva nou

 3. Laurentiu Buica   •  

  Primul gând care-mi vine în minte când mă trezesc e: „ce vis frumos am avut azi-noapte. Oare se mai repetă și mâine?”

 4. Claudia   •     Author

  @Laur Interesant… iti amintesti mereu ce-ai visat? Si mai important: tu visezi numai frumos? Te invidiez, sa stii! :)

 5. Laurentiu Buica   •  

  @Claudia: Nu îmi amintesc întotdeauna ce visez. Uneori se întâmplă să-mi amintesc doar frânturi din ceea ce visez. Coșmaruri nu am foarte des si nici nu-mi mai amintesc să fi avut unul în ultimele luni.

  Dar de vreo 5 săptămâni încoace, se pare că noaptea de luni a pus stăpânire pe visele mele că se întâmplă ceva în fiecare săptămână.

 6. Pingback: 1000 de motive să fim fericiți și de două ori pe atât să căutăm fericirea « Cristina Tudor

 7. Pingback: 1000 de motive să fim fericiți și de două ori pe atât să căutăm fericirea | Cristina Tudor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *