puss in boots

Motanul încălţat şi cu ochelari 3D

Dar vai! ce mult a trecut de când n-am mai văzut o animaţie pe care s-o sorb din priviri! Ce dor mi-era să mă afund într-un scaun pufos de cinema, să-mi pun ochelarii 3D care mă strâng de cap şi mă ameţesc după o oră şi să las floricelele fierbinţi să-mi încălzească nările şi să-mi tocească cerul gurii! Ce bine că timp de o oră şi jumătate n-am aţipit decât doar vreo 5 minute şi nu din cauza plictiselii, ci a epuizării şi ce bine că în timpul filmului am scos doar două feluri de sunete: Haha! şi Awww!

Puss in Boots e delicios! Mă refer la motan, căci filmul, deşi amuzant şi uşor de urmărit, mi s-a părut că ar pune în dificultate copiii care ar merge să-l vadă. Sala Samsung Imax era plină de puştiulici şi una din dilemele noastre la coada pentru popcorn era: Ce-o să priceapă kinderii ăştia din dialogurile în engleză? Dar ce mai ştiu eu… copiii din ziua de azi se nasc practic bilingvi şi mi-ar da clasă într-o conversaţie, cu tot cu diplomele mele :)

Cert e că Puss în Boots are o mare calitate: este distractiv şi efectele 3D sunt îndelung muncite şi chiar spectaculoase. Am sărit în sus de vreo două ori (sunetul surround de la Imax face toţi banii) şi m-am ţinut de braţele scaunului când zburam cu Puss pe vrejul de fasole.

Cuceritorul motan are şi o parteneră pe măsură pe care, culmea, n-a reuşit s-o impresioneze cu privirea lui galeşă. Şi anume:

Bun domnule, bun! Vi-l recomand, pentru voi şi pentru copilul din voi.


  1 Comentariu

  1. Pingback: Gânduri în dezordine » Blog Archive Happy Feet 2– un cuvânt: adorabil - Gânduri în dezordine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *