Happy Feet 2 într-un cuvânt: adorabil

Sunt fan animații, am zis! Nu prea am eu chef de filme complicate și de oameni reali mereu, așa că mă pierd plăcut într-o animație bine făcută, optimistă și amuzantă. Iar Happy Feet 2 este exact ce-a recomandat medicul :)

Și pentru că o să clasific filmele după un cuvânt care mi-a rămas mie în minte post-vizionare, pentru Happy Feet 2 în 3D acel cuvânt este ”Adorabil.” Ce credeam eu că am auzit multe „Awww-uri” la Puss in Boots, stați să vedeți aici. Micuțul fiu al pinguinilor Mumble și Gloria, Erik (sau I-rik in Svetstastică) e simpatic foc și vocea îi este mai înduioșătoare decât cea a lui Agnes din Despicable Me. O să vă îndrăgostiți și de cei doi krili care își schimbă soarta departe de bancul lor portocaliu.

Acțiunea e mult mai simplă și ușor de urmărit, dialogurile sunt potrivite, nu există nimic subtil pentru adulți, chiar puteți să mergeți cu piticii fără să fie nevoie să le explicați apoi de unde vin puii de pinguin. Efectele speciale sunt atent lucrate și deloc trase de păr. Pe lângă amuzament, copiii, dar mai ales cei mari, au de învățat și despre efectele încălzirii globale, strecurate delicat în povestea pinguinilor.

Fun fact: pe coloana sonoră suntem reprezentați de Dan Bălan cu Dragostea din Tei. Da, oameni buni, după atâta timp, acel refren obsedant încă mai face ravagii!

De văzut, de plăcut.

Filmul rulează la sala Samsung IMAX, la Cinema City Cotroceni și în format Imax sunt grozave.


  1 Comentariu

  1. Ioana   •  

    Cu adevarat adorabil! Le propun tuturor sa isi ia copiii si sa mearga sa il vada. Se merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *