10253235_651531031568221_158306030_n

Fotografii de autor, căutăm proprietari

Când am scris prima oară despre Sara, cazul era puțin cunoscut și părinții încercau să strângă banii de care avea ea nevoie cât mai repede posibil pentru operație.

Între timp, cu ajutorul vostru, acest lucru s-a întâmplat, Sara a făcut operația și în scurt timp i se va și activa micuțul implant care o va ajuta să audă vocea părinților ei. Ne-au promis un filmuleț, o să fie un moment extrem de emoționant, sunt sigură.

Ce s-a întâmplat cu strângerea de fonduri pentru cazul Sarei? La un moment dat, niște oameni cu inimă mare au pus la punct o expoziție virtuală cu fotografii de autor, livrate gratuit prin TNT Express (care s-au implicat foarte mult în blogosferă în ultimul timp, kudos!) și care au ajutat mult la finalizarea sumei de care avea nevoie micuța Sara. Tablourile costă fiecare câte 90 de lei, din care 30 sunt pentru producție.

Pentru că, între timp, chiar și după operație s-au mai strâns aproape 1000 de euro, tatăl Sarei a redirecționat sumele spre alte cazuri asemănătoare. Acum toți banii de pe tablouri se duc spre cazul lui Sebastian care are nevoie de un implant ca al Sarei.

Alex Conu, Sorin Onișor, Dragoș Asaftei, Adrian Petrișor și mulți alți fotografi talentați au donat fotografiile lor pentru aceste tablouri speciale care pot să completeze un colț din casă și unul din suflet. Căci e dovadă că ați ajutat un copil să audă și să ducă o viață normală. Expoziția e aici și vă așteaptă.


  3 Comentarii

 1. Ionut Costache   •  

  Buna Claudia,
  Nici nu stii cat de mult ma bucur pentru Sara si pentru ca acest proiect are succes; am citit si primul tau articol, dar nu am acordat prea mare atentie, dar cand am aflat mai apoi de pe facebook-ul lui Mihai, mi-am comandat si eu 2 tablouri (momentan :) ).
  Numai bine,
  Ionut

  • Claudia   •     Author

   Iti multumesc mult, Ionut! Esti minunat! 😀

 2. Alma   •  

  Încă mai sunt cereri pentru tablouri, păcat ca nu s-a mai continuat proiectul, sunt atât de multe cazuri de copilași aflați in aceeași situație sau asemănătoare. Personal, as fi cumpărat 2 tablouri cu Adrian Petrisor( erau preferatele fiului meu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *