video0b31a4ac01f3.jpg

Femei care fac magie: nimic nou. Sau…?

V-ați uitat vreodată la un spectacol de magie? Bineînțeles că da. Și îi știți pe oamenii ăia din sală pe care performerul îi alege să facă diferite demonstrații pentru un plus de veridicitate? Eh, sâmbătă am fost unul dintre acei oameni la One Woman Magic Show cu singura  o femeie magician din România – Cristina Strecopîtov.

Cristina este înainte de orice o femeie foarte frumoasă și probabil că i-a fost cu atât mai greu să pătrundă într-o lume atât de exclusivist masculină. Îmbină cu succes teatrul cu iluzionismul și la 21 de ani a avut deja 7 spectacole proprii.

La Undercloud a mai avut unul. Suprinzătoare, carsimatică și inedită. Showul merită îmbunătățit, dar la 21 de ani cine nu are deja asta în plan?


  6 Comentarii

 1. Alina   •  

  Oameni buni de cand sustineti asemenea minciuni? Colegea mea este magiciana. Cum puteti spune ca Cristina este singura??? Cat de logic vi se pare??
  http://www.Eduard-Bianca.com Da sunt cei doi magicieni de renume acum in Romania dupa Romanii au talent si ma mandresc ca bianca imi e colega!!! nu stiu daca realizezi dar e si un nume de fata acolo, care face magie. E magiciana deja de 2 ani!!!! Nu 1 – 2 luni…2 ani. Aproape deodata cu cristina! Va rog nu scrieti dupa ureche! Imi cer scuze daca va deranjez, dar Bianca e colega mea si ma miram cand am vazut acest articol pe facebook! Imi vine sa rad ce minciuni se pot vehicula! 😛

  • Claudia   •     Author

   Draga Alina, sunt convinsa ca esti mandra de prietena ta. Cristina este singura femeie magician care are un numar solo de magie, fara partener.

 2. Alina   •  

  Te inseli amarnic! sa fii femeie magician inseamna sa faci magie..atat de simplu. si bianca si eduard au numere individuale. Tu vorbesti asa pentru ca ai vazut-o doar pe ea si ce sustine ea nu inseamna ca e adevarat. Fiecare sustine pe cine vrea. M-a indignat doar faptul ca si colega mea face numere singura, fara ajutor, deci e magiciana. Sau nu?

  • Claudia   •     Author

   In cazul acesta, prietena ta tb sa-si faca publicitate mai buna pentru ca eu nu am auzit de ea si nici la o cautare pe google nu apare.

 3. Alina   •  

  Inseamna ca nu stii scrie..oricum nu aparitiile de 2 lei conteaza. Ce munca. Eu inchei. Imi pare rau daca te-am retinut, din pacate esti suuper subiectiva si chiar rautacioasa! :) O seara placuta!

 4. Augustin   •  

  Claudia, ai scris un articol foarte bun. Habar nu am dacă esti jurnalist de profesie si nici nu mai conteaza. Articolul oricum nu respecta nicio regula din jurnaism. Ma bucura orice insemnare care are legatura cu arta iluzionismului din Romania. Cristina a mai evoluat acum si face spectacole foarte frumoase.

  Eticheta cu Singura/ Prima/ Unica femeie magician din Romania, vine de la fosta ei echipa de scena. Aveau nevoie de un artificiu de PR si l-au ales pe asta. Dar asa cum ai aflat deja, nu este nici prima, nici unica si nici singura femeie care face magie in Romania. Faptul ca celelalte nu au acces la TV sau in bloguri de mare tiraj nu inseamna ca sunt mai putin talentate.
  Poate te intereseaza sa scrii si despre:
  Claudia Stroe
  Mirela Romanet
  Tania Bogza
  Bianca Onita
  Penelopa Ramini
  Georgiana Datcu

  Asa cum observi sunt mai multe si toate sunt din Romania.
  Cu prietenie din maigie
  Augustin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *