Sete de teatru – Undercloud

Atunci când ţi se face sete, bei. Apă, suc, ceai, bere, cu bule, fără bule. Când ţi se face sete de teatru, mergi la teatru, evident.

Şi tare mi-era sete până să-mi apară paharul plin ochi de teatru de la Festivalul Undercloud – Festivalul de teatru independent de orice. Fără pai, cu suficientă gheaţă, cu invitaţie de la cel mai Simpa! blog.

Din 29 august până pe 10 septembrie, la Muse în Centrul Vechi se joacă 20 de piese de neratat. Nici n-aveţi idee ce greu mi-a fost să aleg, chiar nu reuşesc să fiu acolo în fiecare seară şi mi s-a rupt sufletul după nişte piese.

Programul este aranjat perfect ca să-ţi poţi petrece orice seară după job în compania unor actori tineri sau experimentaţi, cu toţii extrem de talentaţi şi, poate cel mai important, dedicaţi meseriei lor minunate. Pentru că, inainte de toate, acel „independent” din titlu înseamnă pasiune.


  4 Comentarii

 1. Batranelul   •  

  Ah, vreau si eu! :( Pacat ca-l ratez… .
  Am vazut Autobahn si este absolut genial spectacolul. 😀

  • Claudia   •     Author

   Eu n-am reuşit să ajung aseară la Autobahn, dar într-un fel mă bucur inexplicabil pentru că dacă nu e într-o maşină (cum a fost la TIFF) îşi pierde puţin din genialitate. Poate voi mai avea ocazia să+l văd aşa cum a fost gândit.

   de ce nu poţi ajunge?

 2. Batranelul   •  

  Pai eu is din Botosani. Oricum, sper ca la anul sa nu-l ratez. Apropo, daca poti sa ajungi, mergi la Comedia Dell„Arte. L-am vazut si pe asta luna asta, merita din plin ! 😀

 3. Pingback: A început Undercloud – Festivalul de teatru independent de orice 29 august – 10 septembrie Bucuresti | Batranelul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *