C360_2013-01-10-01-27-27.jpg

Dragoste, credință, curaj

Mi-am zis că n-o să scriu după ziua mea și că o să las gândurile frumoase pe care le-am primit de la voi să se așeze temeinic în sufletul meu. Sunt copleștită de tot ce s-a întâmplat ieri și mă bucur de fiecare urare! Vă mulțumesc mult mult!

Și pentru că nu mi-am dorit ceva anume și am lăsat loc posibilităților să mă surprindă plăcut, am primit cadouri care vor rămâne strâns legate de inima mea. E unul care e cu atât mai prețios cu cât mă leagă de modelul meu suprem de femeie – Regina Maria – și pe care mi l-am dorit în mintea mea foarte tare. Am cei mai atenți și frumoși oameni în jurul meu, sunt recunoscătoare Universului pentru fiecare dintre ei!

Apropo de asta, vreau să vă transcriu câteva rânduri ale Reginei despre tinerețe și vârstă:

”Îmi dau seama că toate perioadele vieții sunt necesare pentru a făuri un caracter și o personalitate; bucuria e tot atât de folositoare ca durerea, dar la început, ar trebui să fie bucuria mai mare decât durerea (…). Caracterul, ca toate lucrurile, ar trebui să se dezvolte treptat; ar fi de prisos să ne închipuim că învățăturile căpătate de la alții ar putea să ne ajute, să întărească această dezvoltare (…).

Tinereții îi e dat să pășească pe margini de prăpastie, să-și ardă vârful degetelor, să cunoască ispita, ba chiar să cadă într-una, pentru ca, la sfârșit, să învețe s-o biruiască. Răstimpul amețitor în care plăcerea e mai presus de orice trebuie și el trăit. E ca o furtună de primăvară, înainte să se poată statornici liniștea verii.”

”Love. Faith. Courage. With these three we can rule the world” – Regina Maria

C360_2013-01-10-01-27-27


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *