wlEmoticon-smile.png

Ce-mi doresc de ziua mea (II)

Aveam o prietenă care-și sabota ziua de naștere și se închidea în casă ascuzându-se de toate urările de bine ale apropiaților. Mi se părea atât de ciudat modul ei de a gestiona una dintre cele mai fericite zile din an… Pe mine mă bucură tare mult ziua mea și asta pentru că, deși în ultima vreme primesc urări și când nu-mi aparține o filă din calendar, simți mai intens ce-ți spun cei din jur și te încarci cu gânduri bune, personalizate cu intenție.

După cum spuneam, am început anul fără dorințe, ceea ce înseamnă că totul e posibil și starea mi s-a prelungit inclusiv azi. Nu-mi doresc ceva anume, în niciun caz ceva material și care să existe deja. Dar sunt câteva lucruri care mi-aș dori să se întâmple.

Aș vrea ca, începând de când decideți voi, să gândiți mai optimist, să vă bucurați mai mult de lucrurile mărunte, să vă asumați mai multe riscuri, să ieșiți din zonele de confort și să savurați viața picătură cu picătură, chiar și pe cele mai amare pentru că cele care urmează vor fi infinit mai dulci. Mi-aș dori să ne putem desprinde mai des de veștile rele din jur și să le privim ca momente de tranziție pentru ce vine în viitor și să ne deschidem mințile și sufletele la lecțiile care ne înconjoară din toate direcțiile. Dacă se poate, să încercăm să facem mai mult bine și gesturi mici de afecțiune celor care merită, dar mai ales celor care nu merită pentru că ”binili învingi” și veți descoperi că există karmă și ați face bine să vă împrieteniți cu ea Smile

Pentru mine, îmi doresc energie, lucru pe care nu-l puteți cumpăra, dar de care avem nevoie cu toții, căci, în rest, toate uneltele pentru a ne face viața frumoasă se află în noi înșine.

Astea sunt gândurile care mă poartă într-un nou an din viața mea – cel pe care-l bănuiesc de a fi cel mai frumos de până acum. Vă mulțumesc (din nou) pentru tot ce împărtășiți la rândul vostru cu mine și pentru că am cui să înșir aici cuvinte dezordonate care-mi sar din taste.

PS. Ah! Și-mi propun ca anul ăsta să învăț să fac cupcakes Open-mouthed smile

161074124142191169_f5hFPnOw_c


  12 Comentarii

 1. Laura   •  

  Draga Claudia, LA MULTI ANI! Si sa stii ca de la mine ai primit cadoul, eu reusind, chiar si asa in doar cele 9 zile trecute, sa am aceasta energie de care vorbesti si sa ma bucur de tot ce ai scris acolo. Au dat roade indemnele tale de pe 2012, ce sa spun?! :)

  Altfel… iti urez sa te bucuri de cele mai frumoase cadouri. Azi, maine, mereu. De acelea pe care ochii nu le pot vedea. :)

 2. Loredana Maria Pricopie   •  

  cupcakes te poate invata Alexandra Blas. uff, ce cupcakes face:D

 3. Alice wonders   •  

  La multi ani! Cand nu ai asteptari, ti se intampla lucruri frumoase. Asa ca iti doresc un 2013 cum nici nu l-ai visat.

 4. Emil Calinescu   •  

  La multi ani inca o data :) si tot ce-ti doresti :) mai ales ca doresti numai de bine tuturor :)

  Si sa citesc in continuare chestii interesante ca si pana acum :)

 5. Andreea   •  

  La multi ani, Claudia! Sa ai un an plin de cupcakes 😀

 6. Jonn Flr   •  

  Well said, Claudia! Ai un blog cel putin interesant. Succes in tot ce-ti propui! Te-am pupat!

 7. Pingback: Vinerea recomand articole | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE

 8. Pingback: Unii ne sunt suflete pereche. Alţii, oameni de suflet. | Grapefruits – blog scris cu vitamine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *