redds

Cum a fost la concert Placebo

Nu pot spune ca sunt un mare fan Placebo. Cel putin nu in adevaratul sens al cuvantului, asa cum au s-au exprimat unii si altii prezenti la concert. Dar am stiut ca, atunci cand vor aparea pe scena, vor face un show foarte bun si se spunea despre ei ca suna cel mai bine live.

Mai buni decat pe CD, ajutati de atmosfera pe care a facut-o publicul si de cele 3-4 ore pe care le-am petrecut asteptandu-i. DJ-ul de la Radio Guerilla care a facut warm-up-ul a usurat cele doua ore de cand s-a permis accesul si pana au venit Grimus, alegerea perfecta pentru trupa in deschiderea Placebo. Stil asemanator, voce foarte buna live.

Placebo a adus publicul exact acolo unde l-a vrut – au inceput cu melodii mai comerciale, au intrat putin in nostalgie si au terminat foarte nervos si in uralele publicului. Ba chiar a facut si o remarca simpatica multumind publicului care i-a urmarit live si nu prin ecranul camerei de filmat sau al telefonului. Un concert care iti ia gandurile si te relaxeaza. Foarte, foarte bun.

Ce nu mi-a placut?

Mi s-a parut un pic cam putina lume, chiar si la ora 10 cand au aparut ei pe scena.

Accesul a fost permis incepand cu ora 18:00, dar nu s-a precizat nicaieri in jurul carei ore incepe concertul. Era, desigur, la mintea cocosului ca nu vor incepe sa cante cata vreme era lumina afara, dar cinstit era sa anunte cat de cat sau sa permita accesul mai tarziu. Erau oameni acolo care intrasera chiar de la ora 18 si pana la 22:00 cand au urcat Placebo pe scena cascau, erau obositi si deja fara chef.

In rest, despre Placebo numai de bine. Multumirile merg la Redd’s, cu precadere Redd’s Cranberry care mi-a alinat durerile de asteptare :)


  3 Comentarii

  1. Dana   •  

    Foarte bun concertul…warm up-ul cu doua melodii Depeche Mode iar bun..pacat de caldura insuportabila si de mega teapa cu ora de incepere. Noi suntem printre cei veniti direct de la munca la ora 18 acolo si deja pe la ora 21 nu mai puteam sta jos, cu toate pernele date cu ingaduinta de catre organizatori. Too bad ca lumea din tribuna a fost putina, cei din fata au salvat onoarea :) Well done, sa mai vina o data ca noi mergem iar!

    • Claudia   •     Author

      Da, a treia oara in Bucuresti si nu s-a saturat nimeni. Asta e, daca dureaza asa de putin… :)

  2. Pingback: Dar Grimus ce-a simțit pe scenă la RHCP? | Claudia Tocilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *