Crește o minune în ea

Prietena mea are o mică minune care crește în pântecul ei. Când am primit vestea am sărit de pe scaun s-o îmbrățișez și aproape instantaneu am privit-o ca pe un culcuș cald în care crește cea mai dulce speranță a oamenilor.

Așa am privit-o și pe mama când îmi așteptam surioara și aproape că nu suportam s-o atingă nimeni, să n-o supere și să nu se apropie prea tare de cuibul unde se adăpostea cea mai intensă dragoste a ei. N-am fost deloc geloasă și nici n-am cerut atenția care se îndreptase spre ea pentru că simțeam că are nevoie de toată, ba chiar mai mult. Eram suficient de mare(11 ani) ca să înțeleg tot ce i se întâmpla și să fiu părtașă la miracolul de a vedea cum se plămădește în ea ceva care va fi parte din mine ca și însăși mama.

Când o femeie așteaptă un copil e, fără îndoială, cea mai prețioasă și lumea toată ar fi îndreptățită să i se pună la picioare.

Ce norocos va fi acest copil! Câtă dragoste va avea în jurul lui și ce părinți grozavi va avea! Îi doresc să ia ce-i mai bun din amândoi și să se lăfăie de grija pe care i-o vor purta, căci noi, prietenii lor, îl vom răsfăța cu cele mai caraghioase mutre și o să-l purtăm pe brațe până ne cad dacă e nevoie.

Până atunci, draga mea graviduță, să stai cuminte, să-ți crească minunea sănătoasă ca s-o putem copleși cu tot ce-i mai curat din noi.


  5 Comentarii

 1. Renata Mihalache   •  

  Mi-ar fi placut, ca graviduta, sa am parte numai de astfel de prietene! Bravo! Sanatate multa mamicilor!

 2. Corina Ghirvu   •  

  Asa este!!! femeia insarcinata este cea mai pretioasa!! Sarcina usoara :))

 3. Copila blonda   •  

  Sa le traiasca fetita si sa creasca mare si norocoasa. Cu atatea ganduri bune catre ea, precis va fi un copil deosebit.
  Foarte frumos ai scris.

  • Claudia   •     Author

   Multumesc, Miruna! e un copil dorit si va fi înconjurat de tot ce-i mai frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *