wlEmoticon-smile.png

Așa cum ești

Probabil cel mai frumos lucru pe care ți-l poate spune (dar și demonstra) cineva este că ”te iubește așa cum ești.”

Să-ți spună cineva că te iubește așa cum ești e ca și cum toată pacea aceea pe care o faci tu cu tine însuți și toate lucrurile pe care le clădești cu greutate și cu sacrificii devin cu adevărat valoroase când sunt văzute de altcineva. E ca și cum toate defectele acelea pe care ți le ascunzi sau ți le porți la vedere sunt cele mai seducătoare și dătătoare de zâmbet duios.

”Așa cum ești” – că uiți, că superi, că nu ai tot ce și-ar dori, dar că mângâi, că înveselești, că vindeci. E peste TFM – ”te iubesc fară motiv” pentru că știi că întreaga ta ființă e motivul și pentru că presupune o cunoaștere profundă, de colțuri ascunse de suflet. Da, chiar și pe alea întunecate și reci în care ai zis că n-o să mai cobori nici măcar tu.

E greu să iubești pe cineva pentru tot ce înseamnă și este. Nici n-o să ai ocazia s-o faci pentru unii, dar o cale sigură e să începi cu defectele…

!!!

of, ce prostii mai scriu si eu! Nici pe mine nu mă iubesc așa cum sunt și mereu trag de mine să fiu mai bună, căci așa e sănătos. Cică. Dar mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult cu fiecare descoperire de suflet și cu fiecare nou prag pe care îl trec, niciodată de voie, ci de nevoie Smile

Așadar, iubiți-vă mult, așa cum sunteți la un anume moment, altfel ce pretenții să aveți de la alții?

26fb6f65e0ebde431e6e678cfbfb07d3


  8 Comentarii

 1. Costin   •  

  Sa fie mai buni ca noi.

 2. Cougar   •  

  asta-i din categoria „pe tine te am, cu tine defilez”.

 3. Claudia   •     Author

  Exact asa. sau: o sa ma iubesti si-o sa-ti placa :))

 4. Liviu   •  

  Eu as spune : ma vei iubi si-ti va/voi placea din ce in ce mai mult….;)

 5. Laura   •  

  Ca sa iubesti pe cineva „asa cum este”, ar presupune sa nu ai niciun tip de asteptare. Motiv pentru care cred ca e mai greu sa ne iubim noi pe noi asa cum suntem, caci daca de la altii renuntam sa avem asteptari, de la noi putin probabil. :)

 6. creve   •  

  De fapt în asta constă succesul în dragoste. Dacă iubești pe cineva cu adevărat o iubești pentru ce e și nu cauți să schimbi acea persoană după ceea ce ai tu nevoie. Ăla e egoism :) Dacă nu îți place cum e…mergi și caută mai departe.

  • Claudia   •     Author

   Creve! bine ai revenit! mi-ai lipsit prin comentarii :)

 7. creve   •  

  Merci de primire. O să caut să nu mai dispar din comentarii :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *