shutterstock_76770868

Vinerea de film – Inside Out

Inside Out este cel mai recent film de animație Disney Pixar. Dincolo de partea haioasă și de grafica foarte bună, e un film pe care ar trebui să-l vadă în special adulții, să-și amintească de ce au în cap, de faptul că își pot controla emoțiile, să conștientizeze că ceea ce gândim devine ceea ce suntem, că ni se construiește permanent personalitatea și starea de bine. Mi s-a părut mult mai profund decât lasă impresia la prima vedere, încercați să-l priviți puțin dincolo de un desen animat.

Dacă nu l-ați văzut încă, e probabil pe la ultimele zile de proiecții la cinema, dar s-a anunțat și un scurt metraj pentru la toamnă, pe 15 Octombrie.


ABC Latest News | Latest News Videos

Tot în toamnă, pe 25 noiembrie mai este anunțat și The Good Dinosaur care pare mai degrabă un film mut, dar foarte simpatic. Am un feeling că va avea o coloană sonoră foarte bună.


  3 Comentarii

 1. Madalina   •  

  Vazut si placut mult. Mi s-a parut un film de animatie mai degraba orientat catre adulti, unele scene erau de o profunzime pe care copiii nu cred ca ar fi putut sa o inteleaga. Dar cei prezenti in sala s-au distrat oricum.

  • Claudia   •     Author

   Da, chiar daca copiii n-au inteles tot, pentru ei e foarte frumos desenat si distractiv. Deci win-win.

 2. Alexandra   •  

  Inside out l-am ratat din lipsa de timp, dar o sa incerc sa ajung la The Good Dinosaur. Daca ar fi dupa mine m-as uita tot timpul la desene. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *