Vă știți voi

Aceasta este o declarație de mare prețuire pentru oamenii care au fost alături de mine în momente de finețe din viața mea. Nu sunt puțini, nu sunt nici mulți: sunt exact câți ar trebui să fie și fiecare are un rol în sufletul meu: unii mă alină, alții mă încurajează, unii empatizează, alții ascultă exact când am mai mare nevoie.

În momentele de mare tensiune, unii simt fără ca eu să spun nimic, alții primesc un soi de cerere ascunsă sau una strigată de-a dreptul, chiar de la mine. Unii simt nevoia să-mi facă mici gesturi de noblețe și de grijă, alții se interesează exact de nevoia pe care o am acel moment și unii sunt actori episodici care oferă răspunsuri și apoi dispar.

Înainte de orice, mulțumesc Universului acesta întortocheat și plin de neașteptat că mi-a adus aproape oameni care să mă vadă exact așa cum sunt. A făcut el multe pentru mine și anul acesta m-a provocat în mod constant, uneori chiar brutal, dar în ceea ce privește oamenii, i-a triat până i-a lăsat în jurul meu doar pe cei care îmi vor binele, care nu acceptă decât zâmbete și îmi urăsc lacrimile mai mult decât o pot face eu.

Când voi trage linie la finalul anului, nu știu încă ce-o să iasă, dar știu că la oameni de bine o să ies pe plus, mereu. Uite-așa, pentru că ei consideră că îi merit și eu rămân să mă minunez atât de falsitatea celor care îmi zâmbesc perfid și care cred că sunt la fel de naivă precum par sau chiar sunt, dar mai ales, să mă minunez de cei care rămân aproape și îmi văd sufletul descoperit de toate platoșele.

Voi ce le-ați transmite oamenilor din viața voastră care au demonstrat că sunt cine vă doriți și voi să fie?


  4 Comentarii

  1. loredana   •  

    melodia astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:d. off, tare faina mai e.

  2. Laura   •  

    Da, Universul asta intortocheat stie ce oameni sa iti scoata in cale si cand… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *