Transformers 3

Se întâmplă, în mod ciudat, ca eu să fi văzut şi celelalte filme din seria Transformers, de altfel un film mai „de băieţi.” Unul mai spectaculos ca altul, iar „Dark of the Moon” e cu siguranţă „wow!” din punctul de vedere al efectelor speciale şi a unui 3D care nu oboseşte şi care te ţine pe marginea scaunului de cinema, nici aici nimic de reproşat.

Însă are un mix foarte ciudat de genialitate şi momente de neînţeles. Modelul-slash-actriţă e bună de privit, dar nu mereu ca parte din acţiune. A beneficiat de nişte pantofi care se transformau când în balerini, când în pantofi cu toc, rezistenţi la alergat prin moloz, sărit din clădiri în abis şi alte năzdrăvănii încheiate cu machiajul intact şi cu fiecare şuviţă la locul ei. Hei, Hollywood, a trecut vremea lor! Dacă filmul se vrea cât mai realist şi efectele în care investeşti o căruţă de verzişori caută să construiască o experienţă cât mai veridică, de ce?! de ce?! ne arăţi nişte actori care la final sângerează mai rău dacă se taie într-o coală de hârtie?

Lăsând hatereala la o parte, Transformers 3 e de văzut. De mult n-am mai avut parte de un film de acţiune de o aşa intensitate!


  3 Comentarii

  1. Pingback: Transformers 3 - Lucian Bodnar

  2. Creve   •  

    Sunt eu ciudat sau cum? Eu n-am văzut nicio parte din cele 3 :))

    • Claudia   •     Author

      Nu esti ciudat, eu am fost nevoita sa merg cu prietenii mei care au suportat un film de fete ca sa merg si eu la un film „de baieti” 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *