IMG_3579.jpg.0x675.8l1zqhnh2w2sxlxrm66ijm6f8oetgldi.jpg

Nu-mi iese să fiu divă

Pentru o blondă cu gene dechise la culoare și un ten sensibil, a pleca din casă așa cum natura te-a făcut e o declarație de curaj. Mărturisesc că nu am curajul acesta decât atunci când sunt însoțită de oamenii mei de suflet care mă văd dezbracată de secrete mai mari decât mascara și anticearcăn.

Nu m-am dus niciodată la birou fără mascara pe gene și o cremă sau un fond de ten. Nu e pentru că nu m-aș considera eu așa sau pe dincolo, ci pentru că am crezut mereu că sunt lucruri care mă pun pe mine în valoare. Poate o altă fată nu pleacă fără ruj sau fără fard de obraz, fiecare știe sau simte ce îi potențează încrederea de sine.

Și pentru că mă folosesc mereu de produse cosmetice, mă interesează ca acestea să fie de calitate, să dureze cât mai mult fără retuș și de ce nu? să smulgă măcar din când în când un compliment.

IMG_3579.jpg.0x675.8l1zqhnh2w2sxlxrm66ijm6f8oetgldi

Această fotografie e făcută la ședința foto Avon Luxe, prima lor gamă de farduri de lux, colecție a cărei imagine este de fapt (sic!) Loredana. Am fost machiate și aranjate de ei și ne-au transformat total. Eu una m-am simțit foarte diferită și deloc obișnuită cu noua ipostază. Se pare că nu am material de divă Open-mouthed smile dar ei au făcut o treabă minunată.IMG_3569.jpg.0x675.88eyaauhkscyp66rujcdn05ij9ejyvi

Diamante negre, safirele albe, mătase și orhidee sunt ingredientele care le schimbă profilul și le fac diferite față de oricare altele din cataloagele lor. Este vorba despre acestea.


  2 Comentarii

  1. Laura Driha   •  

    Nu-ti iese fortat ai vrut sa zici, ca natural iti iese see you siguranta. Esti genul ala de diva absolut i"nvidiabila" pentru naturaletea-i nonsalanta si frumusetea-i fina, ca de portelan! I'm a girl si tu stii ca noi recunoastem rar treaba asta deschis unei alte domnisoare, dar aproape ca ma enervezi cand esti intr-o asemenea negare! You are beautifull, get used to it!:* Inside and out!

    • Claudia Tocilă   •  

      multumesc Laura. Prefer sa ma simt anti-diva si sa fiu asa cum sunt, cu bune si cu rele. Din pacate, nu-s buna de diva, dar pot fi un om obisnuit, ceea ce e foarte greu, intr-o lume in care fiecare isi aroga mai mult decat poate duce…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *