slide_207785_665111_large.jpg

Madonna, tânăra de 53 de ani

Văzând cu gura deschisă și cu părul zburlit ce spectacol impecabil a făcut Madonna la finala Superbowl, am uitat pentru câteva clipe că femeia are 53 de ani! Mișcări ce ar dărâma o starletă neexperimentată, o formă mai mult decât ireală și… frumoasă foc!

slide_207785_665111_large

Dacă nu era pentru stăpânirea de sine și increderea pe care doar 25 de ani de spectacole live o pot oferi, aș fi zis că Madonna are chiar 25 de ani. Lăsând la o parte showul majestuos pe care l-a construit, încărcat la fiecare secvență de simboluri universale și cam obraznice, Madonna și-a dedicat probabil cel mai mare spectacol al carierei – un moment de 12 minute în pauza Superbowl! – tatălui ei.

A spus într-un interviu că lui îi datorează spiritul ei neobosit, el fiind cel care i-a insuflat dragostea de muncă, iar acest moment este unul de care vrea să-l facă mândru ca atunci când și-a început cariera și a avut primele concerte pentru că ”dintre toate lucrurile pe care le-am făcut, de acesta este cu siguranță cel mai entuziasmat.”

Ceea ce dovedește, încă o dată, că orice lucru măreț la care ne înhămăm are în spate un om căruia vrem să-i dovedim ceva. Din păcate, de cele mai multe ori nu suntem noi înșine.


  8 Comentarii

 1. Oana Raluca Brătilă   •  

  Gand la gand see you bucurie… ma uit la filmare si nu-mi vine sa cred. Femeia asta nu numai ca pare sa nu mai imbatraneasca, dar parca e din ce in ce mai tanara! :)

  • Claudia Tocilă   •  

   nici mie nu mi-a venit sa cred. E un monument de energie si o admir foarte mult pentru asta…

  • Claudia Tocilă   •  

   Am fost si eu la concert. Da, ceva de neuitat, chiar si de acolo dintr-o groapa de unde mi-am intins gatul s-o vad :)

 2. Cetin Ametcea   •  

  la cat de zdreanta a fost in tinerete si la cate a trebuit sa suporte tac-su, asta e o plata insignifianta.

 3. Claudia   •  

  Nu o mai pupa nimeni pe Aguilera, s-a facut cat usa.

  Ai fortat-o pe asta cu french kiss :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *