bagaje vacanta

Câte kilograme de cosmetice are bagajul tău?

Indiferent că e vară sau orice anotimp, indiferent că pleci în creierii munților, la mare sau în city break, că stai două zile sau o lună, că ai valiză sau rucsac, știu siiigur că ai pus minim 3 produse cosmetice în bagaj.

Eu pun mai multe, dar să spunem că mă joc de-a prețioasa uneori și nu am nevoie de toate oricum.

Weekendul trecut am fost la mare cu bălăia mai mică din familie și am încercat amandouă să ne punem bagajele într-o singură valiză. A rezultat un troller de vreo 9 kilograme, din care haine n-au fost asa multe. Concluzia e că am cărat după noi prea multe recipiente, pomezi, creme și altele. Și tot am reușit să uităm gelul de duș, iar șamponul l-am pierdut în prima zi.

În Lefkada, aceeași poveste: portfardul și plasa cu creme au ocupat jumătate de bagaj. Cert e că am folosit din toate cremele, gelurile și spumele, dar numai crema de soare s-a terminat, restul doar cu 10% mai ușoare.

De citybreakuri nici nu mai spun. Când pleci cu avionul și ai de făcut drumuri cu mijloacele de transport în comun prin orașe necunoscute, gândul că ai cărat după tine prin toată capitala X șamponul tău preferat de 400 de ml te face să-ți regândești rutina de frumusețe în vacanță. De asemenea, de când cu aparatul dentar, mai am de cărat permanent o pastă de dinți în geanta de mână. E foarte simpatică reacția celor care te văd scoțându-ți tacticos pasta mare și periuța, spălându-te pe dinți în baia de la restaurant 😀

Din fericire, Farmec s-a gândit la lucrurile de bază de care ai nevoie în bagaj și le-a făcut mai mici: a inventat kitul de călătorie, în flacoane mici: șampon, deodorant și pastă de dinți. Costă o bagatelă și nu trebuie să te umpli de toate alea încercând să le transferi în recipiente mai mici.

Le-aș mai face două sugestii: o cremă de corp mică și o cremă de soare pentru față, tot mică. Nu de alta, dar cică e bine să ne dăm mereu, nu doar la plajă. Iată de ce:

Foto: Holliday Luggage by Shutterstock


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *