shutterstock_163502138

Gala Premiilor eCommerce

Aseară discutam cu o prietenă care îmi spunea că a început să-și facă cumpărături în proporție de 50% de pe net, iar curierii o caută frecvent la job sau acasă și  doar mâncarea și unele haine le mai cumpără din ”offline.” Mai am astfel de exemple, majoritatea sunt femei care nu mai au timp să umble prin magazine: accesorii, produse cosmetice, diverse utilitare, electrocasnice, dar și haine pe care dacă nu respectă exigențele le returnează fără mustrări de conștiință. Mai ieftine, fără grabă, fără aglomerație, direct acasă sau la birou, se pare că e-commerce-ul e viitorul. Dar cum se vede din partea cealaltă a baricadei?

Pe 25 aprilie 2014, a început a 9-a ediție GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – evenimentul cel mai cunoscut dedicat comerțului electronic. Până pe  23 mai, magazinele online se pot inscrie in competitia GPeC 2014, iar pentru intreaga industrie urmeaza 7 luni de evenimente e-commerce Premium. Pentru a fi acceptate, toate magazinele online trebuie să se înscrie completand formularul, să întrunească integral criteriile de preselecție. De acolo vor fi evaluate de peste 20 de specialiști, conform setului de criterii de jurizare, iar evaluarea magazinelor online se face in 2 etape, la momente diferite, pentru a observa evoluția acestora în timp. Taxa de participare în competiția GPeC 2014 este de 250 euro, dar magazinele înscrise au de câștigat servicii de peste 3000 de euro în tooluri, consultanță, evaluare.

Pe 26-27-28 Mai 2014 are loc evenimentul de comert electronic GPeC Summit care reuneste unii dintre cei mai buni speakeri din domeniu: Chris Goward, Presedinte & CEO WiderFunnelMatthew Woodward, Guru in SEO și Marketing Afiliat, Caroline Hey, International Business Manager FACT-FinderEla Dokurno, International Marketing Coordinator FACT-Finder, Jacob Kildebogaard, Co-Founder WebJuice 

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse în vânzare. Există și oferta early-bird, până pe 9 Mai 2014: un bilet valabil pentru toate cele 3 zile costa doar 127 euro (TVA inclus), iar magazinele online care se înscriu până în această datp au gratuitate la eveniment pentru 2 persoane.

Toate detaliile și restul de informații se găsesc pe site-ul oficial.

Foto: eCommerce by Shutterstock


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *