couple_hiding_love_334_f.jpg

Din dragoste, în taină

Trebuie să amân să-ți spun ce simt pentru tine așa cum merităm amândoi: ținându-ne de mână și privindu-ne în ochi. Primește-mi acum doar această scrisoare…

Mi-ai plăcut din prima clipă. Ba chiar, pentru o clipă, am rămas stană de piatră. Iar când am ajuns să te cunosc mai bine, m-ai cucerit definitiv și de neîntors. Nu mi s-a mai întâmplat să-mi placă absolut totul la o persoană! Tu, așa cum ești, cu calitățile tale minunate și cu defectele tale rare. Cum de oare nu ne-am întâlnit mai devreme?

Sunt cu cineva care nu ești tu. Nu vreau să-ți spun nimic despre mine și cealaltă persoană, nu ar conta pentru tine, nu-i așa? Știu doar că din acea seară nu mai sunt același om pentru mine, deci nici pentru ”jumătatea mea.” Ce curios sună! Nu-mi pot imagina o altă jumătate a mea de când ai apărut tu. Mi-e teamă că m-ai transfigurat, nu știu cine mai sunt. Înnebunesc de dorința de a fi mai mult lângă tine și am simțit că și ție ți-am trezit curiozitatea în a mă avea aproape.

Așteaptă-mă! Când toate acestea se vor fi terminat și voi găsi calea prin care să mă eliberez de marea povară pe care o simt acum și care mă consumă, voi veni la tine. Așteaptă-mă! Așa cum am simțit și eu în adâncuri că vei apărea și că trecerea mea prin viața ta nu a fost uitată.

Iartă-mă! Pentru toate zilele care vor trece departe de tine și în care vreau să îți dau fericire și încă nu reușesc. Iartă-mă! Pentru toate îmbrățișările, săruturile și cuvintele dulci pe care nu ți le dau ție. Când vom fi împreună te voi copleși cu toată iubirea mea și te vei simți cea mai fericită ființă de pe lume!

Ai răbdare, ne așteaptă clipe de neuitat, îți promit!

***

Unul din doi români iubește în secret. Poate într-un cuplu, poate singuri, dar 50% e o statistică puternică.

În perioada 24 – 26 februarie, acești români neîmpliniți sunt aşteptaţi la Liberty Center ca să îşi depună scrisorile de dragoste într-o cutie poștală care va avea greaua sarcină să adăpostească toate iubirile secrete timp de trei zile.

Scrisorile cu adresă poştală validă vor fi trimise destinatarilor, după data de 26 februarie, fără ca expeditorii să plătească vreun cost, iar pentru cine nu ajunge la Liberty, mai e și varianta electronică, pe Facebook: http://www.facebook.com/LibertyCenterMall.

Eu zic să nu pierdeți timpul. Altceva ce-ar fi de pierdut?

couple_hiding_love_334_f


  13 Comentarii

 1. Laura Driha   •  

  Era frumos sa le stranga pe toate, sa le amestece si apoi sa le imparta din nou, intre toti cei care le-au depus. Asa ar fi primit fiecare randuri de dragoste, tainuite in secret, de la altcineva.Altcineva, atat de asemanator lor. Care iubeste in secret. Mai putin singuri, mai putin nefericiti, scrisoarea de dragoste a unui strain ar fi putut fura ata de simplu zambetul ala de neuitat, s-ar fi putit transforma in ceva atat de frumos…
  Daca-i iubire in secret nimeni nu va completa adresa destinatarului, nu pe cea reala. S-ar pierde tot misterul, tot romantismul iubirilor secrete.
  Dar da,proiectul suna minunat! Atata dragoste intr-o singura cutie.. Cat de fragil!

 2. Tina   •  

  Superb articolul :) Si-mi place mult si ideea din spatele campaniei.

 3. Claudia   •     Author

  Laura – Uite ca situatiile pot fi diferite, n-ai de unde stii in ce fel iubeste fiecare in secret: unii inseala, altii stau tacuti pe langa persoana lor iubita, altii iubesc de la distanta… fiecare scrisoare are oful ei, nu doar iubirea neimplinita.

  Tina – Si mie mi-a placut mult ideea! Aproape ca nici nu m-am gandit ca e campanie, am inceput primul rand si nu m-am mai putut opri :)

 4. Laura Driha   •  

  Caludia, pai daca e o iubire tainuita, e cu siguranta neimplinita. Nu-i asa? Nu conteaza in cel fel e tainuita, sau de ce. Implinita e atunci cand sentimentul e impartasit si din cealalta directie. Cand ambele persoane se pot bucura de acea iubire, nu?

 5. Pingback: Scurtissime (120) | Diverse | Robintel

 6. Dorin   •  

  Stai un pic. Grupul ăsta trimite scrisorile de dragoste adultere? Ale oamenilor care au doi copii și s-au săturat de nevastă? Uhm… Mi se pare mie sau nu sună deloc bine?

  • Claudia   •     Author

   Dorin,

   N-as privi atat de drastic totul :) Nu toate iubirile neimpartasite sunt inselaciuni. Plus ca nu grupul e problema, ci cel care o scrie. Pana la urma ar putea s-o scrie direct la adresa…

 7. anonim   •  

  Un articol impresionant…smuls exact din gandurile mele…:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *