wlEmoticon-openmouthedsmile.png

Cum am fost la concert din pat

Vivat tehnologia! Trăiască!!! Am văzut un concert live împreună cu sute de mii de oameni la Londra… din intimitatea garsonierei portocalii. Am zis eu că plec anul ăsta la englezi (btw, biletele sunt luate, așa cum mi-am propus Open-mouthed smile), dar n-aveam în plan să o văd pe Florence alături de Mașinăria ei minunată într-o clădire cum numai în povești auzi, la Royal Albert Hall.

M-au impresionat cei de la HP cu inițiativa lor și cred că au făcut fericiți foarte mulți oameni aseară. Concertul s-a ținut pentru o cauză umanitară – Teenage Cancer Trust – și pe parcurs, Florence a reamintit din când în când publicului să doneze.

Florence te lasă oricând cu gura căscată, dar aseară s-a întrecut pe sine: acompaniată live de o orchestră, vizibil emoționată, extrem de elegantă. Vocea e apropiată de perfecțiune – incredibil de puternică, dar în același timp foarte suavă și delicată. Aproape că m-aș aventura să spun că sună mai bine live decât în studio, total hipnotizantă.

N-am mai văzut o femeie dirijor până acum, dar era cazul, pentru că s-a descurcat foarte bine. Mă rog, nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea despre dirijori, dar doamna a fost foarte carismatică.

Cât despre stream-ul pentru YouTube? Fără greș! Cu opțiunea de high quality, pe wireless-ul meu pârlit de RDS, a mers încontinuu fără nicio problemă. Iar pe Florence am auzit-o atât de clar și de tare că mi s-a părut că vecinii mei ascultători de maneaua ocazională au bătut o dată în țeavă și apoi au ciulit urechea la o muzică bună.

Dacă nu ați fost la concert, um, pardon, acasă, joi 5 aprilie, concertul se retransmite. Probabil la aceeași oră, n-au menționat.

Bravo! de trei ori Bravo, măi Florența! Open-mouthed smile

florence and the machine live on youtube

UPDATE:

Iată concertul aici:


  3 Comentarii

  1. Costin   •  

    Wireless parlit ? Ce indulgenta esti cu ei.

  2. Claudia   •  

    Aparatul de wireless e cam parlit, netul merge excelent, n-am ce sa-i reprosez. Am vazut-o impecabil pe Florence, nu? :)

  3. Costin   •  

    Daca zici ca a meritat. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *