Ca vinerea

Ce bună e vinerea! Nici pierdută, nici câştigată, e ziua în care te duci cu uşurinţă la muncă, îţi petreci ziua plănuind petrecerea de după ora 6, stai cu bagajele la uşă pentru plecat la munte. E cea mai lungă zi din săptămână pentru că începi dimineaţa la muncă şi o închei sâmbătă dimineaţa, e ziua în care Zaineasca ne binedispune cu faimosul butt-dance: [(_\_)(_/_)(_|_)(_\_)(_/_)(_|_)(_\_)] şi Crocovineri!

Eu azi sunt uşor antisocială, dar am găsit pentru voi de citit şi de văzut lucruri de vineri pe la alţii.

Like stealing candy from children

Halloween-ul, această sărbătoare dubioasă care scoate ce-i mai ciudat din oameni: cei mari se schimonosesc în costume ciudate, machiaje şi comportamente extravagante, iar cei mici se transformă în cerşetori fără ruşine, schimonosiţi la rândul lor. Cam cum e şi la noi când se pleacă la colindat/urat/sorcovit. Pe de altă parte, e una din puţinele ocazii în care un copil vede cum se câştigă ceva ce-şi doreşte, fie şi dulciurile care le strică dinţii şi mintea.

Ce se întâmplă când sunt prădaţi de „munca lor”? Părinţii le-au făcut o farsă… delicioasă!

Ce face cea mai fericită femeie din America?

Umblă vorba că oricum e uşor să fii fericit în America, iar asta să fie cea mai fericită femeie de-acolo mi-a stârnit curiozitatea. Mi se pare un act de mare curaj din partea USA Today să arate un identitatea unui om fericit la superlativ în condiţiile în care viaţa nu mai e aşa roz nici la ei.

Mary Claire Orenic e o femeie de 50 de ani care trăieşte în California, are un soţ care o iubeşte, un fiu pregătit de colegiu, familie şi prieteni apropiaţi, o casă mare pe pământ, marea şi parcuri aproape de casă unde face sport mereu, un venit de peste 100.000 de dolari pe an şi în general griji mărunte de zi cu zi. Articolul aici.

Mâine merg la o cafea cu Anca unde voi afla mai multe despre Latte Art şi vă voi povesti duminică, cu poze şi toate instrucţiunile.


  4 Comentarii

  1. Simona   •  

    Sunt super copiii!

  2. Alina Archip   •  

    you sneaky mom :)), prea haiosi astia mici…sa ai o zi de vineri plina de zambete:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *