534163_10151614875731913_245180157_n

„Aventuri cu dragonul Sunny”: spectacole lunare de teatru pentru copii

La Sun Plaza există o mascotă, pe numele său, Sunny, sub forma unui dragnonache verde, destul de măricel, dar foarte prietenos şi cât ştie el de haios, după cum îi spune şi cântecul:

Sunny mă numesc / Sunt un dragon haios
Eu sunt Sunny / Și sunt prietenos
Îmi place să mă joc / De dimineața până seara
Nu stau pe loc, / Nu știu ce-i oboseala.

Pentru că Sun Plaza s-a poziţionat ca un centru comercial pentru familie, având mai multe activităţi şi expoziţii care să îi atragă şi pe copii, apariţia lui Sunny a fost firească şi cumva necesară. Aventurile sale au inclus, de-a lungul timpului: ateliere de construit castele, dragoni, cântecele pentru copii, dar mai ales teatru în fiecare lună.

Astfel că, lunar, „dragonul Sunny” organizează o mini-stagiune de teatru şi distracţie, într-un decor special realizat. În parteneriat cu Teatrul Ion Creangă şi instituţii muzicale de profil, vor avea loc spectacole special concepute pentru segmente diferite de vârstă, activități ce ajută la dezvoltarea spiritului creativ, lansări de carte și audio book-uri, workshopuri de învăţare experiențială si sesiuni de autografe cu vedete din lumea celor mici.

Zâne, spiriduşi, cavaleri şi prinţese apar în ultima sâmbătă din fiecare lună, începând cu ora 11:00, în zona restaurantelor din Sun Plaza. Accesul este gratuit.

Spre exemplu, prima apariţie din 2017 a lui Sunny va avea loc duminică, 29 ianuarie, iar programul arată cam aşa:

Programul va fi după cum urmează:
11:30 – 12:30 Ice Story: Sunny, Crăiasa Zăpezii (umblă vorba că e un show cu gheață carbonică)
12:30 – 13:30 Teatrul Țăndărică: Motanul Încălțat

Vor fi acolo păpuși, marionete, măști, pantomimă, actori, muzică. Adică tot ce înseamnă joacă pentru cei mici. Dacă aveţi copii sau ştiţi pe cineva care nu are program pentru cei mici în acest weekend, sharing is caring :)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *