2% înseamnă, de fapt, mult

După cum știți, în fiecare an, putem să directionăm 2% din impozit către un ONG. Cu ajutorul acestor bani, organizatile primesc sprijin pentru a-și duce mai departe în mod cu adevărat eficient obiectivele de a face o societate mai bună. Anul acesta vă propun să direcționați acesti bani către organizația Beneva, care prin proiectul Pași către Viață își propune să vină în ajutorul copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie.

Având în vedere că acest gest nu vă costă absolut nimic, pentru că banii aceștia, dacă nu sunt redirecționați se întorc la buget, iar statul îi va distribui în locul dumneavoastră. Gânditi-vă însă că acesti bani pot rezolva probleme din jurul dvs. care vă afectează direct sau indirect prin comunitatea în care trăiți.

Proiectul Pași către Viață se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane desfășurate în spații neconventionale susținute de studenți la facultățile de arte, arhitectură, design, teatru, sociologie, tineri regizori, muzicieni, poeți, fotografi, oameni lipsiti de secrete și inhibiții care eliberează lucrurile profunde pe străzile din București, totul pentru copiii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie. Proiectul este o platformă de susținere partială a cheltuielilor necesare achiziționării aparatelor de investigații și tratament pentru cancer din secțiile de oncologie pediatrică ale spitalelor din România.

Pe acest site puteti găsi informatii despre acest ONG, despre acțiunile pe care le-au mai făcut pentru copiii din Spitalul Marie Curie: http://pasicatreviata.ro  și puteți descărca formularul gata completat cu datele asociației. Acestea trebuie depuse prin poștă pe strada Mătăsari, nr 17, București, până pe 10 mai, data limită a depunerii lor de catre ONG-uri fiind 15 mai. Va rog să vă anuntați si colegii, prieteni, rude sau pe oricine stiti că nu a optat încă pentru redirectionare, pentru că procesul durează extrem de puțin, dar poate ajuta foarte mult.

Viata nu ar trebui să depindă niciodată de bani, dar dacă așa a fost soarta, măcar să-i putem strânge fără efort.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *