Lionking

Vinerea de film – KINOdiseea

Ideea sta in felul urmator: incepand de pe 16 si pana pe 21 noiembrie, se desfasoara cea de-a patra editie a Festivalului de Film din Romania pentru copii –  KINOdiseea, la Cinema Studio, Cinema Eforie si Sala Elvira Popescu. Cei mici (si nu numai) se pot bucura de o selectie de filme distractive, educative si stimulative pentru copii si parinti, care nu pot fi urmarite in mod obisnuit la televizor sau in cinematografe. Stiti si voi cum e la festival :)

Partea care mi-a placut mie cel mai mult e ca anul acesta spectatorii se vor putea bucura de o sectiune speciala dedicata filmelor clasice Disney, vor putea participa la ateliere de initiere in cinematografie, tinute de specialisti locali sau chiar de la Hollywood si ca la finalul proiectiilor speciale ale filmelor din Competitie, copiii ii vor putea intalni pe regizorii sau pe actorii de pe marele ecran si le vor putea pune intrebari legate de filme.

In fiecare zi de la orele 10:00, 12:00 si 19:00, sunteti asteptati cu cei mici la cinematografele pe care le-am mentionat mai sus, iar cele din prima parte a zilei sunt gratuite. Recomandarea de varsta este, bineinteles, intre 5 si 99 de ani.

 


  1 Comentariu

  1. bitpsychobyte   •  

    Ce vremuri, alea desene cu animale cu lei, tigrii, chestii funny, Tom si Jerry nu mai vorbesc, epic.

    Azi gasesti desene majoritatea porcarii, roboti, violenta si chiar si partea mai indecenta de exemplu Dragon Ball Z parca avea niste scene dubioase… :) Ce bun era un junior, il luam cu japca sa nu se mai joace prostii pe calc si la desene cu noi, asa nu am motiv. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *