wlEmoticon-smile.png

Puterea unui plan

Acum câteva luni, vorbeam cu Iulian despre experiența mea în hotelărie și mi-a mărturist că are în plan deschiderea unui hostel. Mi-a plăcut ideea lui și apoi am uitat. Acum câteva zile, hostelul mă învita să-mi petrec noaptea la el. Da, așa la prima întâlnire! Am acceptat doar să ne vedem la un pahar de vin ”ca să ne cunoaștem.” Smile

Davila Hostel e un loc foarte cald și primitor și asta nu e o politețe, am avut imediat dorința incredibilă de a mă muta de tot acolo. Un dormitor mare la etaj și două la subsol – din care unul cu două camere, o liniște de vis și prețuri începând de la 45 de lei. Da, asta am vrut să zic, 45 de LEI.

185047_221476047981779_1068910586_n

Eu zic așa: când aveți prieteni din alte orașe care vin în vizită… decât să îi înghesuiți în canapele incomode, cu voi în pat chiar și dacă sforăîți sau pe jos, făceți-le un bine și trimiteți-i la Iulian. Ori, dacă vreți să evadați în București și să nu știe nimeni de voi… La Davila Hostel veți găsi și acea atmosferă boemă pe care o răspândește Iulian prin simțul practic pe care îl are din belșug.

Aceasta este pagina lor de Facebook, acolo luați legătura cu ei și vă înțelegeți cu detaliile.

Oricum ar fi, să știți că toți banii strânși se duc în întreținerea casei și susținerea celorlalte proiecte ale Beneva. Nu-i așa că acest băiat și cei din jurul lui sunt minunați?


  3 Comentarii

 1. Taraboste   •  

  Nu e rau :)
  Este un concept putin exploatat la noi … si nemediatizat.
  Succes Iulian 😀

 2. doru   •  

  imi place extrem de mult ideea cu masuta din palet :)

 3. John   •  

  Si eu cred ca jandarmii sunt aduşi penrtu a opri, ori măcar penrtu a supravehgea adunarea. Ştiţi foarte bine, că sunt foarte mulţi paşi care se aplică een cazul unei proceduri de evacuare a pieţei. De regulă, dacă manifestaţia nu degenera een violenţe, chiar dacă nu era autorizată se proceda la asigurarea unui perimetru penrtu a preveni răspe2ndirea mulţimii, dezordinii ori măcar mulţimea era puţin eenghesuită pe trotuare penrtu a lăsa o cale de acces circulaţiei pe carosabil. După cum se vede een poza detaliu 2 este o mică busculadă een jurul trăsurii fără cai. O me2nă de jandarm eencearcă să pună stăpe2nire pe uluba atelajului, deci se eencerca eliberarea carosabilului, sau a pieţei. Seamănă cu Codreanu, dar cum au spus şi ceilalţi , nu răsare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *