wlEmoticon-smilewithtongueout.png

AMR 1 zi

Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru concediu. Încă nu vă dezvălui destinația, o să vină și timpul acela. Mâine la ora 12:15 am avion. Eu n-am mai zburat niciodată neînsoțită. Cel puțin cu avionul, dacă mă înțelegeți Smile with tongue out Și din punctul acesta de vedere am o teamă de blondă că o să mă rătăcesc prin aeroport, așa că am decis dintr-o prudență caracteristică să-mi fac check-in online și tot să mă duc cu două ore mai devreme la aeroport.

Emoțiile mari nu sunt în aeroportul de la București care, spre liniștirea mea, are doar două terminale, deci șansele să mă rătăcesc atunci când vorbește toată lumea românește nu sunt prea mari. Emoțiile mele sunt în aeroportul unde am o escală de 6 ore. Da, în Europa există zboruri cu escală de jumătate de zi. Trag speranță că în 5 ore mă pot lămuri la ce coadă să mă așez. O să fie fun să am o zi de observație în aeroport, unul dintre cele mai mari ale Europei. O să avem material de blog.

Pentru că am cumpărat toate biletele online, am printat tot ce am primit de la ei: facturi, mailuri, confirmări. Just to be on the safe side. Bagajul tot nu știu câte kilograme are, dar simularea a fost un succes și sper că nu vor fi probleme în zona asta. Am decis să nu-mi iau laptopul cu mine, mai bine mai iau o pereche de încălțări și-o geacă. Stați fără grijă, scriu pe blog.

Încă nu m-am lămurit câți bani îmi trebuie. Așa că m-am scuturat de toate buzunarele: mai bine să mă întorc cu ei decât cu datorii. Teoretic, nu-mi trebuie o avere – biletele sunt luate, cazarea nu mă costă, obiective foarte costisitoare de vizitat nu avem, am înțeles că, deși voi mânca în fiecare zi ceva nou, nu o să ne coste prea mult, iar distracția cea mai mare nădăjduiesc să fie gratis: faptul că voi fi între prieteni dragi.

Avem planuri mari și cu o capitală cochetă. Acolo nu prea cunoaștem, dar vorbim limba localnicilor și prieteni de prin  partea locului o să ne ducă să ne pozăm cu obiectivele importante și să ne provoace la un râs românesc pe tărâmuri străine. Poate acolo gustăm și din viața de noapte, mai ales că va fi un oraș în sărbătoare și plin de alți căscați ca noi.

Mă gândisem la un moment dat să-mi iau niște bilete la Paris și să mă duc singură într-o aventură la toamnă. M-am răzgândit, aș fi prea stresată ca să mă relaxez sau să îmi savurez aventura, chiar și dacă știu orașul.

Toate ca toate, lăsând grijile constructive la o parte, de mâine sunt în concediu! Smile

Business silhouette


  11 Comentarii

 1. Claudia   •     Author

  Rabdare pana maine 😀 Maine detaliez tot, sa aveti ce citi cat sunt eu in avioane 😛

 2. gabi   •  

  e vb ori de viena, ori de roma….
  ??

 3. Claudia   •     Author

  Ce sa fie, ce sa fie? Raspunsul maine dimineata 😛

 4. violeta   •  

  Roma sau Viena nu are cum sa fie caci nu sunt zboruri cu escala!! Germania, hmmmm e posibil. As miza si pe Amsterdam :) Lista parirurilor este deschisa! Miiza sa fie – cel care ghiceste sa fie primul care citeste articolul si abea apoi sa fie public, ce spui Claudia?

 5. Claudia   •     Author

  Vio, n-am inima sa va las asa. Oricum orasele nu o sa le ghiciti niciodata :)) Maine la ora 6 articolul intra pe blog si la ora la care o sa il cititi, eu o sa fiu la aeroport 😀

 6. Laura Driha   •  

  Ce frumos! Concediuuuu!!! sa te intorci odihnita sufleteste draga noastra, surmenata doar de distractii si cu bagaje incarcate in amintiri de neuitat!
  Eu pariez pe Barcelona… Sa vedem!

 7. Claudia   •     Author

  Iuhuu, concediuuu! hai ca iar m-am entuziasmat, numai pentru ca ai zis tu :)) Azi inca au sunat telefoanele ca la nebuni si am umblat prin oras ca bezmetica, dar de maine… Adios munca, hello relaxare! :)

 8. Madalina Mihalcea   •  

  Daca esti intre prieteni de ce te stresezi atata? Da, am inteles cu aeroport mare, multe piste, dar daca arati biletul cuiva care lucreaza acolo sigur te va indruma. In aeroporturile mari angajatii sunt amabili. Asta cu pregatitul si verificatul de o suta de ori…. pf, parca as fi eu. Si pun pariu ca nu vei dormi cine stie ce in noaptea asta, din cauza emotiilor :)) Concediu placut! Abia astept urmatoarele articole 😉

 9. Claudia   •     Author

  Madalina, intre prieteni ajung daca nu pierd avioanele :))

  Nu ma mai stresez, parca m-am linistit dintr-o data, azi am avut o super zi, am facut bine ca mi-am luat liber inainte de concediu :))) Toate sunt la locul lor, cred ca o sa dorm fara probleme pentru ca sunt moarta de oboseala 😀

  Stati aproape, o sa va placa :) Multumesc mult de urari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *