2013-10-03 21.10.47

Ziua Zambetului

S-a nimerit tare bine ziua asta ca sarbatoare a zambetelor. Aparent, nu era nimic special pentru ca incerc sa-mi fac mereu o zi Mondiala (fara sa sune manelistic :)) )

Sunt inca sub influenta amintirilor frumoase de la #asasishow. Cand ni s-a promis ca nu s-a mai facut asta in Romania, au spus-o in cunostinta de cauza: concept, echipamente, idei si doua ore si mai bine in care vocea lui Cornel s-a auzit la fel de clara si puternica mereu. Andra, Loredana, Alexandra Usurelu si Mirabela Dauer au completat perfect prezenta scenica a baietilor, bratarile luminoase care au colorat sala, jocul de lasere spectaculos. A fost bine, exact cum ma asteptam, si vad ca devine o traditie care ii provoaca la mai mult si mai bun. GG, boys!

2013-10-03 21.10.47

***

Doua momente de la show:

– cand a iesit Andra de pe scena, s-a dus la omul de la tehnic si i-a multumit ca s-a auzit foarte bine si a facut ca o mica reverenta. Anul trecut nu ii mersese microfonul :)

– Cornel a rugat sala sa ii intre intr-un joc: publicul din partea de jos a salii sa stea nemiscat odata cu band-ul si cei din partea de sus sa-i filmeze si sa le faca poze. Era de preferat sa-ti alegi o pozitie cat de cat comoda in care sa stai fara sa te misti timp de 30 de secunde. Un cuplu de 45+ din spatele meu a ales sa ramana intr-un sarut. Prelung. Romantic. In vazul tuturor.

***

Altfel, azi e ziua unei doamne foarte speciale, pe care am recunoscut-o aseara in momente din show si care cred ca zambeste din toata inima azi: Cristina Bazavan. Am avut multe de invatat de la ea si o sa continui s-o fac, asa cum o sa continui sa-i multumesc pentru unele vorbe bine plasate in momente-cheie de care ea poate nu-si aminteste, dar eu o sa o fac :) La multi ani, Cristina!

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *