shutterstock_259202165

Women of Now

 

Pe 16 iunie se dă startul celei de-a treia ediție a TEDxBucharestSalon, intitulată „Women of Now”, organizată independent sub licența TED și găzduită de Point. În cel de-al optulea an de existență a conferințelor marca TEDxBucharest, acest nou tip de eveniment se va bucura de prezența unor invitați aparte, lideri în domeniile lor de activitate sau care au trăit experiențe de viață motivaționale.

Peste 100 de persoane în căutare de inspirație vor fi prezente la cel de-al treilea eveniment din seria TEDxBucharestSalon, unde vor asista la discursuri multidisciplinare, concentrate în intervaluri de câte 18 minute și susținute de către șase invitați de excepție.

Tema evenimentului – „Women of Now” –  va aduce sub lumina reflectoarelor idei și povești de actualitate ale unor persoane cu un real impact în comunitate, având în prim plan multiplele fațete ale femeii de astăzi.

Formatul TEDxBucharestSalon, testat cu succes în 2015 și primit cu mare entuziasm de comunitatea TEDxBucharest, stimulează ideea de conversație și de colaborare, inițiată prin dialog. Acest concept este facilitat de către echipa organizatoare prin multiple idei și surprize, caracteristice TEDxBucharest.

Invitații evenimentului, alături de public, de organizatori și de partenerul oficial, Redd’s, vor participa la conversații captivante despre provocările femeilor de astăzi și despre modul în care ideile și interacțiunile lor pot schimba norme sociale și comunități întregi.

Anca Bucur, Roxana Dumitrache, Paula Herlo, Adrian Oianu, Alexandra Ușurelu și un invitat surpriză sunt speakerii acestei ediții. Rolul de moderator va fi jucat de Dorina Florea.

Structura evenimentului include:

  • șase discursuri puternice susținute de invitații ediției;
  • o serie de proiecții video ale unor prezentări din cadrul conferințelor TED si cele TEDx internaționale;
  • un panel de discuții pe marginea temei principale;
  • surprize pregătite de organizatori.

TEDxBucharest este un motor care generează unele dintre ideile ce schimbă lumea, idei pe care le comunică într-un spațiu ce aduce împreună oameni care au un impact major asupra comunităților și care sunt capabili să schimbe mentalități.

În spiritul “ideii care merită împărtășite”, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtășesc o experiență tip TED. TEDxBucharest s-a alăturat inițiativei internaționale încă de la început, din 2009, când au luat naștere și conferințele locale din întreaga lume.

Evenimentele de tip Salon sunt organizate sub licența TEDx, fiind orientate mai mult către întărirea legăturilor existente în comunitatea TEDxBucharest locală, prin păstrarea unui dialog și a unor discuții nișate pe teme de interes general, între evenimentele principale TEDxBucharest.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *