Weekend #prinsibiul meu

Sibiul este pentru mine un fel de Fata Morgana: de atâtea ori am trecut pe lângă el că aproape mi-e rușine să spun că nu i-am văzut niciodată centrul și nu-i cunosc farmecul despre care vorbește toată lumea. Ca și cum mi-a citit gândurile, Brylu (despre care cei care îl cunosc vorbesc atât de frumos că abia aștept să-l întâlnesc) mi-a trimis o invitație la un city break turistic și cultural numit #prinsibiul meu.

Astfel, timp de 3 zile, voi hoinări prin Sibiu alături de alți bloggeri. Unii l-au mai văzut, unii îl știu îndeaproape, dar se pare că Hermannstadt-ul are multe de arătat chiar și pentru cei familiarizați cu el. Asta este frumusețea unui oraș: capacitatea de a te suprinde cu ceva nou chiar și după multă vreme. Iar pentru cei ca mine, care nu l-au mai văzut niciodată, va fi clar o experiență de neuitat.

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Alături de aceste instituţii, parteneri mai sunt Hotelul Levoslav, Printcenter şi Autonom (care până în momentul de față au dat dovadă de mare profesionalism în relația cu noi).


  2 Comentarii

  1. Creve   •  

    În sfârșit :)) Nu-ți uita camera foto 😛

  2. Yamasha   •  

    Si nu uita sa treci si un articol scurt pe blog:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *