wlEmoticon-openmouthedsmile.png

Vinerea de film – Men in Black III

Dacă nu știați, mă dau în vânt după bărbații în costume. Mi se pare că orice bărbat arată excepțional într-o cămașă și dacă și costumul este lucrat bine, bărbatul este deja pe-o listă imaginară în mintea mea.

De Will Smith mi-a plăcut întotdeauna. Și fără costum cum a apărut într-o scenă în I, Robot Open-mouthed smile Dar îmi place de el pentru că, deși pare aiurit și mai degrabă ar salva situația cu o replică foarte amuzantă, ajunge să alerge, să împuște, să se ia la trântă cu extratereștri (Independence Day), bandiți (Bad Boys) și roboți. Dar mi-a plăcut mai ales in Men in Black 1 si 2 pentru că este mai amuzant decât oriunde, iar sequel-ul MIB 3 nu m-a dezamăgit.

E primul film după vreo jumătate de an la care n-am ațipit. Și zic asta pentru că nu mai pot prinde două ore într-un fotoliu fără să mă gândesc la ceva sau să ascult pe cineva și să nu adorm măcar 10 minute. Nu prea contează ce film e, eu adorm, dar dacă e bun de tot și mă ține alertă sau mă face să râd, uit de oboseală.  Și MIB 3 e, în primul rând, foarte distractiv.

Tommy Lee Jones e cam bătrân ca să mai alerge cot la cot cu sprințarul de Smith, așa că rolul lui se desfășoară mai mult în trecut, cu Josh Brolin în rolul tânărului Agent K. Un rol foarte bun aș putea adăuga. În rest, extratereștrii sunt cam urâți, cam nervoși, cam răi și până la urmă sunt puși la steaua lor.

Daca ați văzut MIB 1 și 2, o să vă placă. Dacă nu le-ați văzut, ce mai așteptați? Smile


  1 Comentariu

  1. Laura   •  

    M-am dus si eu sambata, nu am fost dezamagita. M-am distrat copios si am apreciat faptul ca actiunea a devenit putin mai matura fata de precedentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *