L

Viața într-o zi

Viața ta, așa cum o știi, se poate schimba total într-o zi. În 24 de ore.

Dar viața celorlați merge mai departe, în fiecare zi, cu o recurență apăsătoare și cu o indiferență față de tine care te împovărează mai mult decât încercările în sine. Problemele fiecăruia sunt atât de mici în comparație cu tot ce se întâmplă în lume în fiecare zi! Șapte miliarde de suflete care își reiau viețile în fiecare început de an, în fiecare început de zi, oricare ar fi ea.

Filmul de mai jos este făcut de utilizatorii YouTube, cărora li s-a cerut să filmeze toată ziua de 24 iulie 2010. E unul dintre cele mai tulburătoare filme pe care le-am văzut pentru că înfățișează VIAȚA, așa cum este ea de fapt. Indiferent de felul în care te simți, din ce țară ești, ce religie, ce job, ce oameni ai în jurul tău, tu ești la fel cu cei șapte miliarde de oameni din lume într-un fel de care nu ești conștient cu adevărat. Președinte sau muncitor, femeie de carieră sau bunică, cu toții facem aceleași lucruri simple în fiecare zi din viața noastră și suntem uniți mai mult decât ne-am dori prin firea umană.

Uitați-vă la film acum la început de an, vă poate schimba perspectiva asupra propriilor voastre existențe. O să vedeți că viața nu constă în câți bani faceți, cât sunteți de atrăgători, în cine credeți sau cu cine votați, ci în bucuriile și greutățile mărunte sau mari din orice clipă. Și ele sunt la fel pentru absolut toți oamenii de pe planetă.

Umanitatea este mai conectată cu ea însăși ca niciodată și trebuie să devenim parte din asta.


  3 Comentarii

  1. Claudia   •     Author

    Cris, ti-a placut? Cu ce senzatie ai ramas dupa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *