Urmeaza anul 2014, cu peronul acolo unde il fixati voi

Pentru ca abia azi incepe oficial anul – ziua in care revenim din barloagele noastre semi-letargice la rutina si la activitatile de la care am luat pauza aproape cu disperare.

Nu stiu despre voi, dar pe final de concediu m-am cam plictisit. Si de stat, si de dormit, si de plimbat si de sarmale si de filme si de carti. mmm, nu, asta n-o sa sa se intample.

In loc sa va lamentati incepand de azi ca e greu, ca programul, ca non-chef, ca lenea, ca stiti-voi, mai bine va faceti un plan de atac, va setati niste obiective, altele decat cele de care n-o sa va tineti (toata lumea si-a facut abonament la sala yet?), ci mai realiste si care sa va determine sa le indepliniti pentru ca inseamna ceva pentru viata voastra profesionala/academica.

Deci in loc sa ne miorlaim ca ne-am intors la serviciu, am putea chiar sa… nu stiu… muncim? Macar sa facem un singur plan care poate fi indeplinit, dar care sa merite tot efortul. Oricum va trebui sa muncim anul acesta, asa ca am putea macar sa lasam ceva in urma sau pentru viitor 😀


  7 Comentarii

 1. Cris   •  

  „Hai să muncim!”, zise Capricornul din tine :)))

 2. Marian   •  

  True! my train, my route, my stops! :)
  ”Atenție, se-nchid ușile!”

 3. Claudia   •     Author

  Marian, eu as misa pe deschidere 😀

 4. Marian   •  

  da, domnișoară, dar nu ai voie să circuli cu ușile deschise! sau….? 😉

 5. Irina Brasov   •  

  Eu (abia) m-am trezit azi cu nici un chef de serviciu. Si, pentru ca voiam sa pornesc cu energie buna, mi-am zis: nu tre’ sa ma enervez c-am inceput serviciul, nu tre’ sa iau totul asa in serios, prin urmare, o sa fac misto toata ziua. Si am facut. Dupa care i-am pus capac cu „Frozen.” The end :)

  • Claudia   •     Author

   Irina, Frozen e un remediu pentru mai multe dureri si indispozitii :) Mi-a placut tare! Iar tactica asta cu luatul la misto cred ca poti s-o cultivi si pentru alte zile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *