Tot mai sus – Sâmbăta de Sus


Ar fi mult prea siropos să exprim în cuvinte ce greu am pus punct proiectului Redescoperă România și cum am petrecut 2 zile de neuitat cu marea familie care s-a născut dintre acești oameni minunați.

Mai ușor mi-e să vă arăt peisajele încredibile de la Sâmbăta de Sus, aproape de Făgăraș. Colegul Augustin ne-a provocat la o plimbare prin munți și ne-a testat (din nou) limitele. Și bine a făcut, căci iată: am avut o toamnă foarte talentată anul acesta Smile

DSC00641

DSC00643

DSC00642

DSC00651

DSC00673

DSC00657

DSC00665

Sunt onorată că am făcut parte din poveștile care ne-au schimbat felul în care privim România și oamenii din ea. Vă mulțumesc, colegii și vă rămân profund recunoscătoare pentru toate momentele trăite și amintirile pe care mi le-ați lipit în minte și în suflet!

Redescoperă Romania 2011 este un proiect Petrom, împreună cu BCR,Dacia, Romtelecom, Paralela 45 și Muzeul Național al Țăranului Român. Toate fotografiile le găsiți pe pagina de Facebook a Petrom.

Fotografiile mele sunt făcute cu Sony HX100V


  4 Comentarii

  1. Pingback: Cercul de prieteni « Alina Constantinescu

    • Claudia   •     Author

      Asa este. Urmează o postare cu Sinaia zilele următoare. Şi acolo, tot superbă :)

  2. Cristinne   •  

    Sunt superbe pozele! Nu am avut ocazia sa vizitez Sambata de Sus pana acum, dar cu siguranta vara viitoare o sa imi fac timp de o excursie :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *