tudor-chirila-isi-reia-rolul-de-sergent-1557203.jpg

Sâmbăta de teatru–Biloxi Blues

Eu am renunțat la toate prejudecățile care îl înconjurau pe Tudor Chirilă și îl consider un artist complet – cu albumul Vama m-a dat gata și știu câtă muncă și nopți de frământare au fost în spatele lui. Rămăsese să-l văd jucând la teatru, nu doar în film (Legături bolnăvicioase), dar recenziile i-o luaseră înainte și știam că va fi minunat.

Biloxi Blues e o comedie. Chiar dacă este una de război, chiar dacă are un substrat trist și nefericit, e scrisă și jucată cu mult umor și în felul acesta poate să atingă subiecte sensibile cum sunt antisemitismul și homofobia fără să atragă mai mult atenția asupra lor decât e nevoie. Piesa are de toate: replici inteligente, actori tineri și promițători, umor din belșug, un pic de îndrăgosteală și subiecte tabu.

Biloxi Blues este cel mai jucat spectacol de pe Broadway, după un scenariu autobiografic al autorului – Neil Simon și are 3 părți. Este regizată de Iarina Damian, mama lui Tudor Chirilă.

tudor-chirila-isi-reia-rolul-de-sergent-1557203

Nu am mai văzut până acum trailer la teatru, dar am găsit unul din 2007 (îl puteți vedea pe Paul Ipate înainte de campaniile la Vodafone) și cu ajutorul lui vă puteți face o idee despre de ce e musai să vă luați bilete când se va juca din nou chiar și în orașe din afara Bucureștiului.


  4 Comentarii

 1. Tomata   •  

  No, pai astept sa vina si la Timisoara. Ca e a doua oara cand citesc despre el si m-ai facut curioasa.

 2. Irina   •  

  Imi doresc de mult sa vad Biloxi Blues, pentru simplul fapt ca joaca Tudor Chirila, recunosc. Sper sa ne si „sincronizam” o data (eu si programul de la teatru) si sa ajung sa vad piesa.

 3. Dana   •  

  Da, sunt bune si punerea in scena si interpretarea.
  Un succes a fost si spectacolul Biloxi Blues din 2009, in regia lui Mircea Rusu, cu proaspeti absolventi UNATC. DEspre ala, insa, nu s-a vorbit aproape deloc.

 4. Claudia   •     Author

  Tomata – Cred ca incep un nou turneu. Da, da, e de vazut!
  Irina – Sa stii ca merita, chiar si daca e singurul motiv pentru ca este, intr-adevar, foarte bun! 😀
  Dana – Din pacate, tinerii actori nu sunt inca sustinuti. De fapt, nu doar actorii, ci in toate domeniile… Da cine munceste mult, fara oprire si poate are si un strop de sansa… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *