wlEmoticon-smilewithtongueout.png

Sâni

V-a atras titlul, nu? Da, pentru că sânii sunt atractivi, sunt misterioși, sunt (sau ar trebui să fie) ascunși și păziți de privirile celor din jur, trebuie îngrijiți și protejați.

De acolo vine prima gură de viață a unui bebeluș și sunt expresia supremă a feminității. Mari și mici, rotunzi sau alungiți, fermi sau moi, aparțin unei femei pe care o iubiți sau pe care o doriți. Găzduiesc multă iubire și așeaptă cuminți să o ofere sau să se alimenteze cu atingeri tandre ca să tresară, să se infioreze. Se încăpățânează să se strângă în sutiene dantelate, buretate, elegante sau practice, tresaltă obraznic prin bluze vaporoase și se ivesc neliniștiți atunci când e frig sau când o pereche de buze de bărbat se apropie de ei.

Ne sunt dragi sânii. Dar știți despre ei că sunt fragili și sensibili la o boală de care suferă milioane de femei în toată lumea? 6000 de femei sunt diagnosticate cu cancer la sân în fiecare an în România și acest număr este îmblânzit doar de faptul că prin programele naționale de depistare a cancerului la sân au dovedit că duc la scăderea mortalității cu până la 40%.

Sunt lucuri simple pe care le putem face acasă și suntem datoare la un consult medical de rutină măcar o dată pe an. Doctorul meu mă așteaptă mereu primăvara și ne salută pe toți trei Smile with tongue out

De 10 ani, Avon se împlică în campanii de conștientizare și educație asupra cancerului la sân prin strângerea de fonduri și parteneriate. Ca parte a campaniei, AVON a lansat Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân. Acesta se adresează femeilor peste 40 de ani din întreaga ţară. Desfăşurat în parteneriat cu Reţeaua Privată de Sănătate, Regina Maria, Programul oferă 2.500 de mamografii mamare gratuite.

Femeile se pot înregistra în Program prin completarea formularului online de înscriere disponibil pe www.stopcancerlasan.ro.

Și noi putem să contribuim pentru sprijinirea femeilor și a acestei cauze nobile. Apelul a avut succes și s-au înscris mai mult de 2500 de femei în acest program, iar  sâmbătă, 3 noiembrie 2012, începând cu ora 21.00, la KanalD se organizează o emisiune teledon cu scopul strângerii de fonduri necesare suplimentării cu încă 3500 de mamografii. Emisiunea va fi moderată de Andreea Marin Bănică, Ambasadoare AVON România, Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Pentru mine, această cauză e demnă de toată atenția. Pentru voi?

Poza teledon AVON.jpg.jpg.jpg


  5 Comentarii

 1. Costea Anca   •  

  Foarte interesante articolele tale, Claudia! Felicitari si mult succes pe mai departe!

 2. Serban   •  

  Lăudabilă inițiativă. Ar fi interesant dacă s-ar investi ceva bani și în tratament pentru o mai eficientă prevenire a bolii sau vindecare a ei, fără operație.

 3. Doctor X   •  

  Nu sunt implicat in aceasta campanie, insa o recomand din tot sufletul. Vad saptamanal cazuri noi de cancer la san (acum 3 saptamani am vazut cancer la san la un barbat) si din pacate, nu e o priveliste prea placuta.
  Cu cat mai repede de depisteaza o tumora maligna, cu atat mai bine. Cresc sansele de supravietuire.

 4. Nevi   •  

  Este chiar super laudabila initiativa, singurul lucru pe care il doresc este ca acest program sa fie continuat tot anul, sa nu fie doar o super campanie de promovare Avon (pe spatele femeilor cu cancer).

  Facem teledon, punem fundita pe creme si parfumuri dar hai sa nu uitam de problema peste 3 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *