Să fim mai mândri de noi

Când am fost la Cluj, am vizitat locul de unde vine demachiantul, crema mea de față și argila cu care îmi fac măști și de la care arăt ca o mumie 15 minute, dar mi se curăță tenul pentru o săptămână. După vizita la Farmec, de acolo îmi vine și tonicul, crema de corp și cea anticelulitică (nu că noi fetele am avea așa ceva! ptiu Smile). Plus că am scos de la macerat Eau de Clau, care va fi cel mai în vogă parfum al anului viitor, făcut de mine personal.

V-am spus atunci că ceea ce m-a impresionat la Farmec cel mai mult a fost faptul că angajații pun multă pasiune în munca lor pentru acest brand autohton. Este unul dintre puținele produse românești care ne păstrează credința în noi peste hotare. Gama Gerovital este considerată una dintre cele mai eficiente din Europa, iar de doamna Ana Aslan eu n-am auzit de la noi, ci din străinătate. Și în afara imaginii țiganilor, câinilor, sărăciei sau a copiilor abandonați, până nu demult, eram o țară recunoscută pentru frumusețea ei și inteligența locuitorilor. Se pare că ne-am prostit, dar eu cred că e din cauză că am uitat să fim mândri.

La anul avem Olimpiadă și e momentul să ne mândrim cu sportivii noștri. Am avut ocazia să lucrez cu federații sportive și știu că le e greu să facă performanță cu bani puțini, dar se străduiesc și au ceva în comun cu ce am văzut la Cluj: pasiune pentru ceva românesc. Era doar firesc ca cele două să se unească într-un proiect care se numește ”Hai sa aducem România acasă” și constă în faptul că 1% din vânzările Gerovital din perioada 14 octombrie – 14 decembrie vor fi direcționate către Echipa Olimpică a României.

Pe mine parteneriatul ăsta mă bucură foarte mult. Dacă nu ne-ajută nimeni să redevenim mândri de noi, ne putem ajuta și singuri.


  1 Comentariu

  1. CoanaKiritza   •  

    Hai sa-ti spun cu ce ma mandresc eu – am un copil care frecventeaza cursurile Scolii de excelenta a IRSCA Gifted Education.

    Si nu, nu ma laud cu copilul, ci cu faptul ca la noi sunt multi, foarte multi copii cu un IQ peste 125, care ar trebui sustinuti sa-si dezvolte abilitatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *