Cum am apărut în Daily Cotcodac

Când am fost la Braşov şi am auzit că organizator este Eftimie, mi-am zis că o să fie distractiv. Când am aflat că vine şi Julius m-am gândit că e mai bine să stau în banca mea şi să nu fac deloc remarci pseudo-amuzante care oricum o să fie proaste pe lângă ale lor. Ba chiar cu Julius aveam o teamă: mi-l imaginam ca un mogul serios care zâmbeşte doar la glumele uber-deştepte ale cititorilor săi. Dar ambii Cotcodaci mi-au plăcut la nebunie şi am putut face glume proaste împreună.

Şi pentru că se pare că sunt mai drăguţă decât glumele mele şi că mai bine râd eu decât să-i fac pe alţii să râdă, am devenit preţ de două articole muza lui Julius. Şi mă mândresc cu asta pentru că Daily Cotcodac merită să fie genul tuturor de blog. Nu-i laud pentru că-i cunosc, ci îi laud pentru că-i citesc.

Aseară am fost la lansarea numărului doi din blogul Daily Cotcodac pe print. Un ziar cu tiraj de 10.000 de exemplare care se distribuie gratuit, pe care dacă totuşi nu vi-l permiteţi, vă recomand să-l citiţi online, ca toată lumea. A fost o lansare cu ştaif şi cu formaţia Partizan, una care va rămâne în memoria colectivă ca petrecerea la care Claudia Tocilă şi alte domniţe superbe l-au ajutat pe Julius să răzbune toţi tocilarii (sic!).


  2 Comentarii

  1. Pingback: Răzbunarea tocilarilor » Daily Cotcodac

  2. Pingback: Amintiri fără timbru » Blog Archive » Daily Cotcodac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *