shutterstock_139546226

Pregătiri pentru Ziua Apei 2015

Am o idee pentru ziua apei de anul acesta: pentru că deja beți apă curată și probabil reciclați din când în când pet-urile, această informare va fi pe gustul vostru:

”In acest an, Tupperware va sarbatori Ziua Mondiala a Apei (22 martie) concomitent in mai multe tari din Europa, compania lansand o invitatie catre toti cei care doresc sa contribuie in aceasta zi cu un mic gest la eforturile noastre de a avea un mediu mai curat.

Tupperware Romania, va organiza la sediile distribuitorilor sai autorizati din Bucuresti, Constanta, Brasov si Baia Mare o actiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoana care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atat pentru adulti cat si pentru copii.

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare si mai bine vandute produse ale companiei americane, fiind realizata dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigura retentie termica pentru o perioada de timp (sticla este rezistenta atat la un continut rece cat si la continut fierbinte), nu pastreaza mirosul si nu se pateaza. Recicland un ambalaj de plastic economisim energia necesara functionarii unui bec de 60W timp de 6 ore! 

Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este urmatorul:

Baia Mare – 20 martie – partener  Drusal SA (Cei care vin cu minimum 10 de sticle la sediul lor, primesc sticla Eco gratuit doar daca cumpara produse in valoare de 30 de ron.)

Brasov – 20 martie – partener Rian Consult

Constanta – 21 martie – partener MM Recycling

Bucuresti – 22 martie – partener Rosal SA

Sediile Distribuitorilor autorizati Tupperware vor fi deschise in aceste zile tuturor vizitatorilor si ii vor astepta pe acestia cu numeroase surprize.

Foto: Recycle by Shutterstock


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *