wlEmoticon-openmouthedsmile.png

Planul de joi pentru început de weekend

Eu îmi fac planuri. Asta o știe toată lumea și agenda mea e de multe ori bifată pe toate weekendurile din luna viitoare sau pe toate zilele dintr-o săptămână. Îmi place ritmul acesta și nu pot (chiar refuz) să trăiesc altfel. Dacă aş fi nevoită să nu mă mai duc nicăieri începând de mâine, mi-aș găsi altceva de făcut și, în 6 luni, o să ajungem la același punct.

Așadar, planul e făcut din timp mereu, dar dacă voi nu sunteți ca mine și vă lăsați mai mult pe impuls, am niște recomandări pentru acest început de weekend sau vă dezvălui minunata mea agendă și alegeți dacă vi se potrivește ceva.

Joi – Lansare HP Ultrabook

Nu-s eu cea mai tehnică persoană din lume, dar îmi plac laptopurile arătoase și rapide. Acest HP lansat de curând la Shanghai ne va fi prezentat în atmosfera unei petreceri tematice, cu locuri speciale de jazz/electro/dance/blues (care să rupă beatul din sistemul Beats by Dre). O să mă joc puțin cu acest laptop la eveniment și voi face un update despre cum a fost Open-mouthed smile

Începutul de weekend e foarte încărcat, aveți multe opțiuni dacă rămâneți în București. Alegerile mele pentru vineri sunt:

Conferința Social Media for Parents – Crowne Plaza, începând cu ora 8:30. Aveți aici mai multe informații și puteți cere repede-repede o invitație. Vor fi prezente mămici celebre, mămici bloggerițe, specialiști în social media care vor discuta despre prezența online a mămicilor. Adică despre cum împaci și scutecul și panoul de comandă de la blog.

Nava Green Bee –  Parcul Tineretului, zona Rozariu. Green Bee este un proiect de educație ecologică adresat copiilor între 6 și 14 ani. Vinerea trecută s-au deschis pentru prima oară ușile navei spatiale Green Bee și de atunci vă puteți programa copilașii aici. E foarte simpatică, am primit niște poze pe mail și dacă n-aș fi pe drumuri și așa avea copii, i-aș duce sigur acolo.

Că tot vorbim din ce în ce mai mult despre ecologie și reciclare, vineri începând cu ora 14:00 începe a treia ediție Recicloniada. Concert Animal X și Sistem, bilet de intrare un PET și multe activități distractive cu tematică eco. Na, că tot mă plângeam că nu mai încurajează nimeni reciclarea.

Tuborg Green Fest – 29 iunie – 1 iulie. Aveţi program aici, bilete peste tot şi vă invidiez pe cei care vă duceţi la concert la Guns şi la Evanescence.

Cel mai important eveniment din acest weekend pentru mine este Feeric Fashion Days de la Sibiu, unde voi fi prezentă ca blogger oficialEste cel mai mare festival de modă al anului și a început deja din 26 iunie: 6 zile de prezentări de moda, expoziții, workshopuri, seminarii în spații  spectaculoase. Eu voi ajunge acolo în prima zi de gală, numai bine ca să prind prima parte a Galei Feeric, pe pasarela suspendată de lângă Podul Minciunilor. Pe site găsiți întreg programul evenimentului și multe detalii cu care voi reveni și eu de la fața locului. Ard de nerăbdare să mă reîntâlnesc cu dragul meu Sibiu!!!

Avem ce povesti weekendul acesta. Voi ce ați plănuit?

agenda


  2 Comentarii

  1. andrei cismaru   •  

    pai mai sunt Green Festul, finala Euro2012, berea cu baietiii, somnul de frumusete, d-astea :)

    • Claudia   •     Author

      Berea cu fetele si somnul putin dar productiv se pun? tot evenimente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *