tort_de_mamaliga_ospat_tnr

Muza a fost plecată

Îmi pare rău dacă zilele acestea nu m-am mai învrednicit să scriu. Am în mine o oboseală care m-a readus în starea în care adormeam peste tot după ora 7 seara. Ultima oară cand am fost așa, pe vremea când lucram la trei birouri, am adormit cu un film dat la maximum, cu mașina de spălat pe program de uscare și îmbracată din cap până-n picioare.

Într-una din serile astea în care n-am scris aici i-am luat interviu unui om absolut minunat. O să dureze până îl transcriu și rescriu, dar abia aștept să pot să-l cresc, să-i dau o formă și să îl arăt lumii pe minunatul om care a stat cu mine două ore din timpul lui prețios ca sa îmi povestească atât de pătruns de tot ce face, de cum vede Romania si despre oamenii din jurul lui.

Atat de obosită mă simt totuși că aseară era să adorm în papuci la concertul Kumm pe care l-au susținut pentru Times New Roman. Băieții cei nebuni și pamfletari au aniversat trei ani, sub blânda, adorabila și ferma veghere a mogulei lor. Culmea, Andreea-mogula e o dulce, n-aș fi crezut că ține struniți niște zăpăciți frumoși ca ei. Iar de tortul de mămăligă la care am poftit crezând că e dintr-un blat de pricomigdală cu vanilie ce să mai zic! Aștept scuzele oficiale ale redacției pentru înșelăciunea papilelor gustative și a ochilor de blondă.

 


  4 Comentarii

 1. Piticu21   •  

  felicitari.

  daca aia au facut tort de mamaliga aveau si niste jumari sau ceva sunca prajita?

  vaaai cum salivez

 2. eftimie   •  

  De ce scuze bre, tu ai inssitat pentru o felie de tort!

 3. Claudia   •     Author

  @Piticu A fost acompaniata, dar nu pe tort :)

  @eftimie Bre, eu voiam tort din ala de care visam eu, cu blat de pricomigdale si vanilie. M-ati amagit :))

 4. http://www.ghidonline.name intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si centrale termice dramatice. Are mai multe. Mircea Eliade – personalitate complexa a culturii romane Cunoscut si centrale termice apreciat pe toate meridianele, Mircea Eliade – savantul si centrale termice scriitorul – a creat o opera caracteristica printr-un profund umanism. Personalitate enciclopedica de tip renascentist, el face parte din familia spirituala a lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *