shutterstock_88281901

Între perlă și diamant

Săptămânile care au trecut au fost ca un roller-coaster și din punctul de vedere al vitezei, dar și al sentimentelor amestecate: când se adunau toate probleme, toate bețele-n roate, toți stresanții versus când primeam telefonul acela, vorba bună și ideea aceea.

Am alergat tot Bucureștiul și am învățat o mulțime de lucruri noi, în ciuda tuturor sprâncenelor ridicate și a neîncrederii pe care mi-a acordat-o suficient de multă lume: ”oricum nu știți dumneavoastă ce e aia” respectiv ”mai bine să veniți cu domnul, să-i explic lui, ca poate nu rețineți.” Presupunerile și prejudecățile au fost la tot pasul, dar le-am combătut fiind atentă, punând întrebări relevante și informându-mă dinainte.

E drept, am jucat uneori și cartea cealaltă intenționat: ”Nu-i așa că astea le montați tot voi?” și ”Sunt incluse în preț nu-i așa?” alături de o fluturare de gene și un zâmbețel inocent. Mi-am zis că dacă tot sunt văzută ca o pisi care nu se pricepe, măcar să-mi iasă ceva din asta.

La o săptămână de când am început renovările, echipa îmi lucrează excelent, fără abateri de la planul inițial, încadrați în timp și buget. Mă duc la ei dimineața la prima oră, îmi spun planul zilei, întreb de ce, cum se face, ce putem să facem mai bine, cu ce pot să-i ajut sau ce mai trebuie să aduc și plec. Seara ajung la ei după birou și îmi arată ce au făcut conform a ceea ce am vorbit. Nu stăm la prea multe glume, suntem amabili unii cu alții, nu le duc nimic (mint, azi le-am dus fructe și acum 3 zile le-am dus brioșe cu căpșuni) și lucrează cu atenție și curat, exact cum îmi place mie.

Așadar, între rezolvare și fluturat de gene, între știu tot și nu știu nimic, între șefă de șantier și ”v-am făcut brioșe” :)

De aceea, am și o dificultate în a alege din două dintre cele trei sortimente ale noului deodorant  Gerovital H3 Evolution cu Acid Hialuronic: Perlă sau Diamant. Safir e pe misterios și senzual, deci nu cred că mă încadrez :)

unnamed-5unnamed-6

 

Concepute special pentru pielea sensibilă din zona axilară, deodorantele conțin 0%  parabeni, alcool sau triclosan. Acidul Hialuronic, un component natural al organismului, ajută această gamă de deodorante să acționeze dual la nivelul pielii din zona axilară. Astfel, acesta asigură o hidratare optimă zilnică a pielii prin refacerea rezervelor de apă eliminate de organism în urma proceselor de transpirație, estompând în același timp efectele neplăcute ce rezultă în urma acestor procese. Le găsiți aici.

Iar pe mine mă mai găsiți pe drumuri cel puțin vreo trei săptămâni :)

Foto: Diamonds and pearls by Shutterstock


  1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *