speakeri 2

Femei de pe Internet, uniţi-vă!

Mâine reuşesc pentru prima oară să ajung la Conferinţa Women on Web! Adică să fiu fizic prezentă în sală, chiar dacă şi pentru mai scurt timp decât mi-am dorit. Women on Web este despre femei, despre web, despre networking, despre inspiraţie şi eu cred că va fi foarte interesant.

Aştept cu nerăbdare să aud speakeri precum: draga de Cristina Bazavan, Bogdana, Roxana Farca, Anca Nistor, Georgiana Gheorghe, Emilia Popescu, Amalia Enache, dar şi băieţii Tudor Chirilă, Cristi Lupşa, minunatul Iulian Văcărean şi Andrei Barbu.

Am auzit voci care nu înţelegeau de ce la o conferinţă pentru femei vorbesc nişte bărbaţi. Ba bine că da! Pentru că oricum am încerca să punem stăpânire pe internet, pe afaceri, pe întreaga societate, avem nevoie de bărbaţi care să ne arate şi alte perspective şi, până la urmă, ca să le demonstrăm că putem face de toate. Atât cât speakerii bărbaţi vor atinge subiecte care vizează femeile care lucrează sau îşi iau majoritatea informaţiilor de pe net, mi se pare extrem de firesc. Din partea mea, putea să fie speaker şi-un copil, dacă vorbea despre relaţiile copiilor cu mamele lor :)

Vestea cea mai bună e că puteţi urmări live conferinţa pe Radio Lynx, începând cu ora 13:30 sau aici la mine pe blog 😀


  5 Comentarii

 1. Costin   •  

  Intai ati vrut sa cuceriti pamantul si ati reusit, sunteti mai multe femei decat barbati pe glob.
  Acum vreti sa cuceriti mediul virtual.
  Where is this world going to ? :)

 2. Claudia   •     Author

  @Costin Cu riscul de a suna prea feminista – daca am facut-o e doar pentru ca barbatii nu au fost suficient de competitivi :))

  Where is the world going to? Why, to the beauty parlor, of course :p

 3. Costin   •  

  Cand am zis ca o sa ajungem la faza de shopping assisant, consilieri in vestimentatie si bff pe facebook nu cred ca m`am inselat. Oare e cazul sa`mi fac griji ?

 4. Claudia   •     Author

  Nu, sunt convinsa ca vei fi un asistent pe cinste :))

 5. Pingback: Gânduri în dezordine » Blog Archive » Ce mi-a reamintit Tudor Chirilă » Gânduri în dezordine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *