tn1_regina_matasurilor.jpg

Duminica de carte – Regina mătăsurilor

Înainte de toate, am de făcut un anunț important pentru latura culturală a acestui blog. Mi s-a făcut o mare onoare prin invitația de a deveni ambasador de brand al Străzii Ficțiunii alături de mai multe domnițe pe care eu le apreciez foarte mult. Așadar vă dați seama ce surpriză frumoasă mi-au făcut prietenii mei de la Editura All, așezându-mă alături de ele și având încredere că pot să le reprezint o colecție întreagă.

Săptămâna aceasta vă recomand o carte care vă trimite înapoi în timp, în anul 1474, în vremea Războiului celor Două Roze. Un roman medieval care te va prinde în ițele unei povești sofisticate, cu regi, cu intrigi de familie, cu mătăsuri și toate preconcepțiile care existau în Anglia în Evul Mediu. Nu pot să vă spun mai multe despre negustorii și copiii lor, despre Regele și amantele sale, despre mătăsuri și prințese pentru că aveți multe de descoperit.

Stilul e foarte curat și plăcut de citit. textul curge natural și te face să dai pagină după pagină și tot așa până la numărul 500. Nu vă faceți griji, o să vă pară rău că ați terminat-o. E genul de carte care vă lasă o tristețe că nu mai e cu voi.

tn1_regina_matasurilor

Tocmai de aceea, trebuie să știți că ea este Cartea Călătoare și că se va plimba prin București și pe unde mai dorește, așa cum au intenționat oamenii de la Editura All. Dacă ajunge la voi, interacționați cu Editura și spuneți-le unde a ajuns cartea. Iar dacă v-am convins cu Regina Mătăsurilor, să știți că marți, 7 august iar e reducere 50% la toate cărțile de pe All.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *