Două scurte despre blogging: relansarea blogului și lansare Blogoree

Nu știu câți ați observat că blogul meu înflorat a trecut prin niște mici schimbări. Toate i se datorează răbdării și priceperii lui Vlad, căruia îi mulțumesc că și-a făcut timp atât de repede ca să îmbunătățească felul în care interacționez cu voi.

Folosiți cu încredere comentariile direct din Facebook dacă simțiți că vă este mai ușor. Sub fiecare articol veți găsi postări mai mult sau mai puțin asemănătoare, din aceeași categorie. În blogroll găsiți oameni pe care vi-i recomand și pentru care garantez lectură plăcută și constructivă (dacă mă mai iubește cineva, să spună Open-mouthed smile). Fotografiile și imaginile se văd acum separat, nu se mai deschide o fereastră nouă, iar îmediat în dreapta vă puteți abona pe mail ca să mă aveți mereu în căsuța voastră (chiar și de email, mie îmi place să fiu musafir Smile with tongue out).

Toate schimbările astea le-am cerut pentru că îmi doresc să devin o bloggeriță mai responsabilă cu mine și mai ales cu voi. Iar pe măsură ce fac asta din ce în ce mai gospodărește, vor apărea mai multe rezultate atât pentru mine, dar sper eu, mai multe pentru voi prin ceea ce încerc să vă transmit. Simt oricum că sunteți mai mulți, că reveniți cu drag și încet-încet ne împrietenim. Sunt niște idei pe care le-am auzit (din nou) odată cu lansarea Blogoree, o comunitate online unde bloggerii se pot sfătui atât pe diverse probleme legate de ce înseamnă blogging, cum se pot îmbunătăți calitativ și tehnic și multe alte lucruri pe care eu una le găsesc esențiale atât pentru un blogger mic și neștiutor, dar și pentru cei mai mari care își pot împărtăși experiența.

Acestea fiind spuse… să revenim la dezordinea noastră!


  13 Comentarii

  • Claudia Tocilă   •  

   Sabina Alex Cornovac Cauta un articol cu imagini (cel de la Cluj, de exemplu) si apasa pe imagini. E un plugin, m-am gandit ca ar fi mai placut :)

  • Sabina Cornovac   •  

   Claudia Tocilă Eu ma referam ca vreau sa fac si eu la mine pe blog asa :) Ca l-am vazut si e foarte dragut. Poti sa iti intrebi amicul ce plugin e sau cum a facut :)? La mine se deschid in alta fereastra si au si preview ca sa apara pe prima pagina.

 1. Raki   •  

  Bine ai revenit 😀 frumos designul :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *