wlEmoticon-openmouthedsmile.png

Cine n-a fost în Vamă, hai la VAMA!

V-am povestit săptămâna trecută ce mi-a reamintit Tudor Chirilă la WOW și se pare că ne vom întâlni din nou mâine la Garajul Europa Fm. Eu iar în public, dar el sper că ne va da alte lecții, de data aceasta cântate cu trupa Vama.

Baietii de la Vama vor povesti despre mesajul noului album si vom avea o primă audiție la piesele noi de pe albumul care se lanseaza oficial pe 28 mai printr-un concert la Sala Palatului.

Eu mi-am dorit în secret să merg la Garajul Europa FM cam de mult și mă bucur tare că am ocazia. Și pentru că vreau să împart această experiență cu voi, am posibilitatea să iau cu mine doi cititori Open-mouthed smile

Auditie album VAMA

Așa că vă rog să-mi spuneți care e cea mai frumoasă, puternică sau, de ce nu, cea mai tristă amintire pe care o aveți pe o melodie de-a lor și eu aleg.

Eu am avut Zmeul pe repeat aproape două săptămâni într-o vară când am lăsat pe cineva în urmă. Melodia a surprins exact ce simțeam, de parcă a fost scrisă special pentru povestea noastră. Acum eu și ”Roboțelul” suntem prieteni de voie, de nevoie pentru că a rămas tot la distanță. Sunt sigură ca dacă circumstanțele erau altele, aveam acum alt nume de familie.

Deci? Care e povestea voastră cu soundtrack de la Vama?


  3 Comentarii

  1. violeta   •  

    ufff Claudia, nu cred ca as putea alege o singura piesa, dar trebuie sa recunosc ca „Vara asta” a fost pe repeat vreo 2 ani la rand; eram frumosi, eram copii marii din nefericire povestea a avut un final trist dar acum dupa ani reascult piesa si ….. da am inima plina de iubire.

  2. Lexa   •  

    Fugind din Bucuresti din cauza unei „dezamagiri” , chair acum de mini-vacanta de 1 mai, am dat pe plaja in Vama peste „dezamagirea” in sine, bine mersi-fericit in compania gastii (si nu numai) cu care se presupune ca era acasa…Am plecat imediat inapoi acasa, si culmea, la radio canta „Vama veche” de la Vama.

  3. Sonia   •  

    Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu o piesa cântata de Vama Veche este legata de unul dintre cele mai dragi si mai fericite momente alături de prietenii mei. Era 24 iunie 2006, la petrecerea mea de majorat. In seara respectiva nu mi-a cântat nimeni „La mulți ani”, ci am urlat cu toții ca am luat ușor bacul, ca iubim si ca nu avem bani. Piesa mea draga e „18 ani” si mă teleporteaza de fiecare data in noaptea aia minunata si simpla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *