43460_mama_fiu.jpg

Celei mai bune dintre femei

Am visat într-o noapte că dispărusei din viața mea. Ai plecat sau ți s-a întâmplat ceva rău și din ziua aceea nu mai aveam cum să mai vorbesc vreodată cu tine, să te las să mă iei în brațe sau să mă mândresc cu tine.

M-am trezit lac de apă, cu ochii plânși și tremurând. Am avut un atac de panică până am distins între vis și realitate și mai că am vrut să te sun la 4 dimineața să văd că ești bine și că îți dormi somnul ușurel și plin de griji pentru noi. Să nu mai dispari din visele mele!

Mai ții minte când n-am vorbit două zile dintr-o prostioară? Am crezut că mă sufoc și mi-am făcut procese de conștiință mii că am îndrăznit vreodată să fac altceva decât să fiu cu capul pe genunchii tăi, pupându-ți mereu mâinile a mulțumire pentru toate gândurile bune pe care mi le trimiți clipă de clipă.

Cum s-a nimerit în lumea asta ca tu să fii atât de bună pentru mine? Mă rog și eu mereu pentru tine să fii sănătoasă și să ai mereu pe buze un sfat și o vorbă de încurajare. De fapt, dacă vrei, poți să mă cerți mereu de acum încolo – o să le primesc pe toate, pentru că știu că ai dreptate și sunt norocoasă că are cine să mă certe și pentru că în spatele lor e doar dragostea pe care mi-o porți.

Nu știu când am ajuns să fiu atât de dependentă de tine. Poate pentru că ești singura constantă de care mă pot sprijini fără să-mi fie teamă că nu sunt înțeleasă, că sunt judecată sau că indiferent de câte prostii o să fac, n-o să mă lași singură. N-ai cum să nu mă mai placi, suntem legate una de alta mai strâns decât rădăcinile copacilor bătrâni de pământ. Fac tot posibilul să te fac mândră de mine în fiecare zi și le spun tuturor ce mândră sunt și eu de tine.

Vreau doar să-ți mulțumesc că EȘTI pur și simplu. De restul mai vorbim noi o viață întreagă.

La mulți ani, mămico!

43460_mama_fiu


  5 Comentarii

  1. Roxana Ristea   •  

    Foarte frumos! Mi-au dat lacrimile…

  2. Laura   •  

    O Doamne! Cat de frumos!!!!
    Mi-au dat lacrimile instant! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *