belle

Casa frumoasa din Strada Sperantei

N-am mai fost la masaj din liceu pe vremea cand faceam masaj in scop terapeutic si am ajuns sa nu mai suport sa fiu atinsa pe coloana. Am nimerit un terapeut care facea masaje pe banda rulanta, de aceea nu mai avea grija personalizata de pacienti si mi-a creat o sensibilitate in zona lombara. De aceea, desi as avea nevoie de masaj in mod regulat, n-am mai incercat de teama sa nu amortesc sau sa ma simt foarte neplacut asa cum patesc in mod obisnuit daca ma atinge cineva pe acea vertebra (fara sa fie o mangaiere, acelea sunt mai mult decat acceptate :D).

De aceea am fost usor retinuta atunci cand o prietena mi-a propus sa merg la o ora de relaxare cu masaj inclus. Ma gandeam doar ca pentru mine ar putea fi incluse cateva minute bune de disconfort si incercam sa pun in balanta masajul la umeri, brate, gambe la care visam cu ochii deschisi versus cateva minute de masaj pe coloana. „In cel mai rau caz o rog sa renunte si gata!” – asa ca am raspuns pozitiv invitatiei.

Belle Maison Spa si-a ales bine numele: e o casuta foarte cocheta din Strada Sperantei, iar la parter (sic!) te asteapta… liniste. Toata lumea vorbeste in soapta, ca si cum acolo s-ar fi ascuns toata linistea din Bucuresti. Cat intri in atmosfera, esti servit cu o limonada sau cu o apa cu lamaie intr-un colt de relaxare care te va deconecta de agitatia pe care ai adus-o cu tine din oras.

Masajul in sine e dumnezeiesc. Sau cel putin asta am simtit eu, iar pana sa apuc sa o avertizez pe terapeuta ca am o zona sensibila, am atipit pentru ca a inceput cu picioarele. Am stat acolo intre somn si realitate, in starea aia dulce de relaxare suprema timp de o ora si am descoperit puncte dureroase de care nu stiam, dar si ce inseamna sa n-ai un muschi incordat in tot corpul.

La final, ne-au mai rasfatat cu o baie aromatica la picioare si masaj cu zahar, dar eu n-am fost foarte mare fan al acestei proceduri pentru ca:

1. ma gadil. Rau!

2. nu-mi place ideea de a avea pe cineva care te spala pe picioare si care e nevoit sa stea pe un scaunel la jumatate de metru mai jos decat tine. Cred ca n-am fost printesa in nicio viata anterioara.

In luna august au o oferta simpatica, in ton cu gradele din termometru: in fiecare zi a lunii august, la orice rasfat, ritual sau terapie corporala ofera o reducere egala cu gradele de afara. 37 de grade? 37% reducere. Probabil singurul loc din Bucuresti unde e cel mai bine cand e cel mai cald :)

belle


  2 Comentarii

  1. Irina   •  

    Smpatca rau, rau recenzia ta :)

  2. Pingback: | Recomandare de weekend: Belle Maison Spa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *