unnamed-3

„BACKSTREET BOYS: SHOW ‘EM WHAT YOU’RE MADE OF”

Atenție, generația Y/90s sau cum vă place să vi se spună: nu vreau să vă deprim, însă au trecut 20 de ani de la înființarea trupei Backstreet Boys…

Și știu că ați dansat de nepermise ori pe melodii ca:

sau ca:

așadar, acest anunț vă privește:

„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of”, un puternic documentar despre legendara trupă americană, va fi transmis la Grand Cinema & More pe 26 februarie, începând cu ora 21:00. Acesta marchează aniversarea a 20 de ani de la înființarea celui mai iubit boy band din întreaga lume. În cadrul proiecției, fanii din România ai trupei vor putea viziona și un concert transmis în direct din Londra în cinematograful din Băneasa Shopping City, simultan cu sălile din Marea Britanie și Irlanda.

Un film-portret deosebit de realist, „Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” evidențiază perioadele de glorie și momentele de cumpănă ale trupei, din perioada adolescenței până la maturitate. Filmul surprinde aspecte cheie din viața artiștilor, care au condus la noi experiențe: scrierea unui nou album în 2012, la un studio din Londra, lansarea unui film si relansarea trupei, odată cu aniversarea a 20 de ani de la înființare. Producția prezintă o călătorie surprinzătoare și plină de satisfacții, filmată pe parcursul a peste doi ani, care explorează extremele: de la faimă și avere, la trădare și regăsire.

După premiera documentarului, fanii Backstreet  Boys vor putea urmări și un concert, transmis în direct prin satelit în cinematograf, în care trupa va interpreta unele dintre cele mai iubite melodii, precum „I Want It That Way”, „Everybody” sau „As Long As You Love Me”. Acesta este primul concert al boy band-ului transmis în direct în România, într-o sală de cinematograf.

„Suntem nerăbdători să ne întoarcem în Marea Britanie și să oferim fanilor o experiență de neuitat, atât prin intermediul filmului, de care suntem foarte mândri, cât și a spectacolului. Sperăm ca toți cei care vor veni să îl vadă să fie plăcut surprinși!”, spun băieții de la Backstreet Boys.

Trupa, câștigătoare a numeroase distincții din domeniul muzicii și nominalizată la premiile Grammy, a vândut peste 130 de milioane de albume în întreaga lume și este recunoscută drept boy band-ul cu cele mai mari vânzări din istorie. Primele 9 albume au debutat în top 10 în Billboard Top 100 și au câștigat aur și platină în 46 de țări. Trupa a avut milioane de fani și în Europa, inclusiv în țara noastră. Backstreet Boys continuă să fie o figură esențială în cultura pop, primind chiar o stea pe legendarul Hollywood Walk of Fame, în 2013.

„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” este primul eveniment special din 2015 din stagiunea Grand Cinema & More care cuprinde atât spectacole de operă, balet, teatru sau teatru pentru copii, cât și spectacole de improvizație și evenimente speciale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *